Snowblind kullanıcısının son içeriği

1. Snowblind

Grand Vitara 3k İçin Lastik Tavsiyesi

Merhabalar. 2011 Grand Vitara 1.6 3K için 225*70*R16 lastik alacağım; Tavsiyeleriniz beklenmektedir. En uygun konu başlığı burası sanıyorum. Geçen sene 2.el aldığım aracın üzerindeki Bridgestone Duepler H/L lastiklerin ömrü bitti. Çoğunlukla bahar ve yaz mevsimlerinde, Kamp için kullanıyorum. Ve...
  2. Snowblind

Grand Vitara 3k İçin Lastik Tavsiyesi

Merhabalar. 2011 Grand Vitara 1.6 3K için 225*70*R16 lastik alacağım; Tavsiyeleriniz beklenmektedir. En uygun konu başlığı burası sanıyorum. Geçen sene 2.el aldığım aracın üzerindeki Bridgestone Duepler H/L lastiklerin ömrü bitti. Çoğunlukla bahar ve yaz mevsimlerinde, Kamp için kullanıyorum. Ve...
  3. Snowblind

2006 Ve Üzeri 3k Grand Vitara Nasıldır ?

Yen aracınız hayırlı olsun. Off-Road düşünüyorsanız, eski kasa doğru tercih olmuştur. Keyifle, kazasız ve sorunsuz kullanmanızı dilerim.
  4. Snowblind

2006 Ve Üzeri 3k Grand Vitara Nasıldır ?

Merhabalar. Ağustos 2016'da ikinci el 2011 model GV3K aldım. 32 bin km'de ve tertemizdi. Amacım, beni ve az miktardaki eşyamı, hafif arazi şartlarında götürmesi ve asfaltta yeterince konfor vermesiydi. 3 ayda 6 bin km yol yaptım. Uzun yol asfalt performansı bir binek araç gibi tatmin etti...
Geri