Son_endurocu kullanıcısının son içeriği

1. Son_endurocu

Jeep CJ5 ve Mercedes G500 Dodik

Ynt: Jeep CJ5 ve Mercedes G500 Dodik Selamlar aşağıdaki aracada olurmu acaba dodikler...
  2. Son_endurocu

Jeep CJ5 ve Mercedes G500 Dodik

Ynt: Jeep CJ5 ve Mercedes G500 Dodik Slm ben Balıkesirde oturuyorum cj- 5 im için 1 takım almak istiyorum nakit fiyatınız nedir tanesi 75 tl halen geçerli mi..Ayrıca dodiklerin genişliği kaç cm öğrenebiliirmiyim ve esnekler mi arazide kırılmamaları için teşekkürler..
  3. Son_endurocu

CJ 5 Km de Ne Kadar Yakar

Ynt: CJ 5 Km de Ne Kadar Yakar Benim aracta sehir ici 600 civarı yakıyor zaten..
  4. Son_endurocu

Satılık Jerry Can / Metal Benzin Bidonu 20 ve 10 lt.

Ynt: Satılık Jerry Can / Metal Benzin Bidonu 20 ve 10 lt. Yinede ilginiz için teşekkürler.Ben hala arıyorum.
  5. Son_endurocu

20 lt Askeri Benzin Bidonu

Ynt: 20 lt Askeri Benzin Bidonu Bende bidon almak istiyorum elinizde hala varmı.
  6. Son_endurocu

Satılık Jerry Can / Metal Benzin Bidonu 20 ve 10 lt.

Ynt: Satılık Jerry Can / Metal Benzin Bidonu 20 ve 10 lt. Bidonlar satıldı mı acaba..
  7. Son_endurocu

1977 CJ5'in A'dan Z'ye Yeniden Doğuşu

Ynt: 1977 CJ5'in A'dan Z'ye Yeniden Doğuşu Gerçekten sabrınız ve emeğiniz için sizi tebrik ediyorum..Özelliklede bukadar zmn ayırabilmiş olmanızdan dolayı tebrik ediyorum.Bir forumda Cj-5 sahibi olanlar sanayide çok iyi dostlar edinirler yazıyordu bende buna katılıyorum çünki sürekli birşeyler...
  8. Son_endurocu

Bursa - Uludağ 0ffroad, Keles Kocayayla Etkinliği (06 Aralık 2009)

Ynt: Bursa - Uludağ 0ffroad, Keles Kocayayla Etkinliği (06 Aralık 2009) Çok güzel bir gezi olmuş katılmak isterdim..
  9. Son_endurocu

Ağva 25-07-2010

Ynt: Ağva 25-07-2010 Gerçekten çok güzel yerler..İnsanın içi açılıyor bende en kısa zamanda gidip görmeyi planlıyorum..
  10. Son_endurocu

Ynt: CJ 5 Km de Ne Kadar Yakar Ünal bey tavsiyeleriniz için teşekkürler.Bende bu araca yeni alışıyorum ve en iyisini yapmaya çalışıyorum.Benzinle çalıştırma tavsiyesini dikkate alıcam..
  11. Son_endurocu

Ynt: CJ 5 Km de Ne Kadar Yakar Tamam o zmn 10 krs kalmıs ideale ;D Peki elektronik ateslemenin hic mi faydası yok..
  12. Son_endurocu

Kendi Aracıma (67 CJ) Yaptığım Amatör Değişiklikler.

Ynt: Kendi Aracıma (67 CJ) Yaptığım Amatör Değişiklikler. Selamlar aracınız gercekten guzel olmus.Ugrastıgınıza degmıs.Bursadamı topladınız aracı..
  13. Son_endurocu

CJ Aracınız Orijinal mi ? Araç Sorgulama Linki

Ynt: CJ Aracınız Orijinal mi ? Araç Sorgulama Linki Selamlar linki tıkladım fakat calışmıyor.Baska deneyen varmı...
  14. Son_endurocu

Ynt: CJ 5 Km de Ne Kadar Yakar Selamlar benimde 77 model 4.2 lik 33 lastikli cj5 im sehir ici 60 krs lpgde yakıyor.Elektronik ateşlemeli distributor almayı dusunuorum acaba yakıtı etkiler mi..Yada 40 krs yakıyor dıyen arkadaslar bunu saglamak ıcın ne gıbı ayarlar yaptılar...
  15. Son_endurocu

İnegölün CJ 5 i Toplanıyor

Ynt: İnegölün CJ 5 i Toplanıyor Sizleri boyle izlerken insanın usta olası geliyor bende keske anlasaydım su islerdende her seferınde sanayıye kosturmasaydım..Tekrar kolay gelsin..

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri