Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Kılıçlı, Kılıçlı Olalı, Böyle Bir Ekip Görmedi - Hudoff, Kılıçlı'dan Da Geçti
Zevkle izledik tebrikler ve tşkler paylasım için hakkını vermişsiniz arazinin :)
Ynt: İstanbul - Avusturya, Salzburg Araç İle Yolculuk
Bence de araçla gitmek cok daha mantıklı guzel bir koy, ormanlık bir mesire yeri, ceşme bası vs gorunce durup gezinin tadını cıkarmadıkca ucakla şehre inip restoran muze avm çarşı pazar gezmek pek benim keyfime uymadığı için belki de. Bu...
Ynt: Yazın Aile İle Kalinabilecek Tavsiye Edeceğiniz Orman Kamp Alanı
Amasra Çakraz da Dolunay kamping cok guzeldi hem doğal hem samimiyet anlamında, Sinop Aklimanda bir yer vardı orası da guzeldi adını hatırlayamıyorum. Marmaris Akyaka ve Cubucak kampları zaten cok guzel. Ayrıca Bozcada...
Ynt: 125′lik Motorum İle Ege Turu (3200 Km)
Tebrikler bilgilendirici bir solukta okunan hoş bir gezi raporu olmuş. Teşekkürler paylaşım için. Ayrıca raporu paylaştığın adres sizin sayfanız mı yoksa genel motosiklet forumlarından mı? Ben size ait diye anladım ama? Oyle ise yeni bir takipcin var...
Ynt: Söke Doğanbey Ve Bafa Kapıkırı Gezisi 11-13 Nisan 2014
Anı ve fotoğrafları heyecan ile bekliyorum. Karavancılık pek ilgimi çekmiyor ancak motosiklet ile kampçılık ilgi alanım olduğu için bunun bir az daha luks halini ilgi ile takip ediyorum doğrusu :) malum biz iki sidecase ve bir topcase...
Ynt: Gezenbilir'in İki Tekerleri
Selamlar F650 GS kullanıyorum. Çanakkale'de yaşıyorum. Karadeniz uzerinden Gurcistan ve Ege kıyıları turlarım oldu bu yaz minik bir misafirle ilgilenmemiz gerektiğinden es geçip seneye akdenizin çevresini donecek bir tur planlıyorum. Gezenbilir e yeni uyeyim...
Ynt: Kamp Gezimiz; Gökova Orman Kampı - Akyaka - Marmaris
Fİyatlar kamping için doğrusu yuksek gonul ister ki 7-15 lira arasında oynasın ama eskisi gibi kaliteli ve temiz olacaksa değer bence sonuçta cadır basına alınan ucret yani kişi bası 15 lira cok da yuksek değil 2004-2008 arasında...
Ynt: İzcilik Federasyonu'na...........
Bu yazılmış olan sitemden epey bir zaman sonra 2014 Ocak ayındaki LTK eğitimlerinde hak kazandığımız halde evrakların gunumuz itibariyle yani Nisan ayına kadar 4 aydır imzalanıp yasal bağlamda geçerli hale getirilemediği(!) 'ni uzuntu ve soru işaretleri...