sonder kullanıcısının son içeriği

1. S

Satılık Portatif Bot Arıyorum (Porta Bote)

Ynt: Satılık Portatif Bot Arıyorum (Porta Bote) Birde bu konudaki yazışmalarınızı PORTATİF BOT (PORTA BOTE) isimli konu başlığı ile DOĞA SPORLARI - OUTDOOR SPORTS- SU SPORLARI - WATER SPORTS - DİĞER SU SPORLARI başlığı altındaki OLTA BALIKÇILIĞI altında açılmış bulunan forumdan yaparsanız...
  2. S

Ynt: Satılık Portatif Bot Arıyorum (Porta Bote) Merhaba, Hangi şehirde olduğunuz botunuzun türü, üretim yılı ve fiyatı hakkında bilgi verirseniz sevinirim. İyi çalışmalar.
  3. S

Portatif Bot (Taşınabilir Bot)

Ynt: Portatif Bot (Taşınabilir Bot) ::)
  4. S

Ynt: Portatif Bot (Taşınabilir Bot) Cenk Bey, Açıklamalarınız için teşekürler. Söylediğiniz doğru botu alsak yeter ancak diğer parçaları istanbulda nereden temin edebiliriz bu konuda bir öneriniz varmı? Diğer bir hususda dipnotunuz. O konuda bizi düşündürüyor, nakliyeyi ucuza veya bedavaya...
  5. S

Ynt: Portatif Bot (Taşınabilir Bot) Cenk Bey, Değerli paylaşımınız için çok teşekürler.Verilen fiyatlar ülkemize göre çok pahalı olduğu için yeteri kadar talep toplayabilirsek indirim yaptırmaya çalışacağız. Katkılarınızın devamını bekleriz.
  6. S

Ynt: Portatif Bot (Taşınabilir Bot) Değerli Üstadlarım, paylaşımınız için çok teşekür ederim. Bu botu ankarada veya başka bir ilimiz de yaptırabilir miyiz? Ne dersiniz? İyi mi olur, orjinali gibi olmaz mı, yoksa astarı yüzünü mü geçer?
  7. S

Ynt: Portatif Bot (Taşınabilir Bot) Konu hakkında RASTGELEDER'den sayın Mehmet Beyin yorumlarını aynen aktarıyor. Kendisine de bir kez daha teşekür ediyorum. "İnşallah aradığınız tarzda bir sinerji oluşturur ve daha fazla amatörün su üzerinde mobil hale gelmesini sağlarsınız. İzninizle...
  8. S

Porta Bote Arıyorum

Ynt: Porta Bote Arıyorum Değerli arkadaşlar, Yazının amacı, porta bote olarak bilinen ve katlanabilen bot alımı konusunda talebi olanları tespit ederek birlikte hareket etmek ve bu birlikteliğin avantajlarından birlikte yararlanmaktır. Özellikle amatör olta balıkçılarının kolaylıkla...
  9. S

Ynt: Satılık Portatif Bot Arıyorum (Porta Bote) Değerli arkadaşlar, Yazının amacı, porta bote olarak bilinen ve katlanabilen bot alımı konusunda talebi olanları tespit ederek birlikte hareket etmek ve bu birlikteliğin avantajlarından birlikte yararlanmaktır. Özellikle amatör olta balıkçılarının...
  10. S

Ynt: Portatif Bot (Taşınabilir Bot) Değerli arkadaşlar konu hakkında bilgi, tecrübe ve talebi olan arkadaslarımıza email veya ilgili formlar aracılığı ile ulaşmak amacıyla yazdığım emaili sizlerlede paylaşmak istiyorum : Değerli arkadaşlar, Yazının amacı, porta bote olarak bilinen ve...
  11. S

Ynt: Portatif Bot (Taşınabilir Bot) Değerli arkadaşlar konu hakkında bilgi, tecrübe ve talebi olan arkadaslarımıza email veya ilgili formlar aracılığı ile ulaşmaya karar verilmiştir. Bu çalışmanın uzun soluklu ve sağlam adımlarla ilerlenilmesine bunun yanında yurt içinde veya yurtdışında...
  12. S

Ynt: Portatif Bot (Taşınabilir Bot) Hakkı Bey Telefonunuzu bekliyorum
  13. S

Ynt: Portatif Bot (Taşınabilir Bot) 20 kişilik talebe indirim konusu nerede yazıyor acaba
  14. S

Katlanır Bot Taşıyıcı (Geliştirilmiş Porta Dolly)

Ynt: Katlanır Bot Taşıyıcı (Geliştirilmiş Porta Dolly) PORTATİF BOT (PORTA BOTE) isimli başlıkta görüşmek üzere..
  15. S

Katlanır Bot Taşıyıcı (Geliştirilmiş Porta Dolly)

Ynt: Katlanır Bot Taşıyıcı (Geliştirilmiş Porta Dolly) Değerli Arkadaşlar, Bu konuyu PORTATİF BOT (PORTA BOTE) isimli konu başlığı ile DOĞA SPORLARI - OUTDOOR SPORTS- SU SPORLARI - WATER SPORTS - DİĞER SU SPORLARI başlığı altındaki OLTA BALIKÇILIĞI altında açmış bulunmaktayım. Katkılarınız...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,127
Kayıtlı Üye Sayımız
167,026
Kaydolan Son Üyemiz
Log Outdoor

Çevrimiçi üyeler

Geri