Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Neden Nissan Terrano Değil ??
Aracin bugun piyasa fiyati 37-38 bin lira. Birde benim uzerine harcadigim 20 bin lirayi dusunurseniz sanirim fiyati cok degil ama elbette butce meselesi. Umarim gonlunuze gore guzel bir arac bulursunuz.
Ynt: Neden Nissan Terrano Değil ??
Arkadaslar, 2005 model Nissan terrano 3.0 Di Turbo aracimi satiyorum. Aracimi yurtdisindan getirdigim orijinal offroad aksesuarlariyla donattim. Gormek isteyen arkadaslar sahibinden.com adresinde asagidaki ilan numarasina bakabilirler.
İlan no: #52005287
Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey
Arkadaslar, 2005 model full donanimli Nissan terrano 3.0 Di Turbo aracimi satiyorum. Ilgilenenler sahibinden.com sayfasinda asagidaki ilan numarasiyla araci bulabilirler.
İlan no: #52005287
Ynt: Gezenbilir Uşak Grubu
Ad - Soyad: Ali Aktoprak
Doğum Tarihi Ve Yeri: 26.10.1973 - Uşak
Memleket: İzmir
Semt: Kaynaklar - Buca
İlgi Alanı: Doğa ve doğa sporları, fotoğraf, dalış, seyahat.
Ynt: Uşak'da Bulunan Off-Road Severler Buraya
Arkadaşlar yağmurlu bir günde Murat Dağı'na çıkalım. Hem offroad hemde sıcak kaplıcalarla biten güzel bir gün iyi olur. Ben hazırım.
Arkadaslar aracıma dıştan roll cage (takla kafesi) takdırmak istiyorum. İzmir'de bu işi yapabilecek bir usta tanıyormusunuz? Yardımlarınızı rica ediyorum.
İnanmıyorum aracınızı alan kişi bu aksesuarları istemedi mi??? Çok garip, biz bu aksesuarları bulmak için ne emek veriyoruz ama bazıları kıymetini anlayamıyor:) İnşallah daha iyi bir araçla aramıza dönersiniz.