songofsofia kullanıcısının son içeriği

1. songofsofia

Neden Nissan Terrano Değil ??

Ynt: Neden Nissan Terrano Değil ?? Aracin bugun piyasa fiyati 37-38 bin lira. Birde benim uzerine harcadigim 20 bin lirayi dusunurseniz sanirim fiyati cok degil ama elbette butce meselesi. Umarim gonlunuze gore guzel bir arac bulursunuz.
  2. songofsofia

Neden Nissan Terrano Değil ??

Ynt: Neden Nissan Terrano Değil ?? Arkadaslar, 2005 model Nissan terrano 3.0 Di Turbo aracimi satiyorum. Aracimi yurtdisindan getirdigim orijinal offroad aksesuarlariyla donattim. Gormek isteyen arkadaslar sahibinden.com adresinde asagidaki ilan numarasina bakabilirler. İlan no: #52005287
  3. songofsofia

Nissan Terrano II Hakkında Herşey

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey Arkadaslar, 2005 model full donanimli Nissan terrano 3.0 Di Turbo aracimi satiyorum. Ilgilenenler sahibinden.com sayfasinda asagidaki ilan numarasiyla araci bulabilirler. İlan no: #52005287
  4. songofsofia

Gezenbilir Uşak Grubu

Ynt: Gezenbilir Uşak Grubu Ad - Soyad: Ali Aktoprak Doğum Tarihi Ve Yeri: 26.10.1973 - Uşak Memleket: İzmir Semt: Kaynaklar - Buca İlgi Alanı: Doğa ve doğa sporları, fotoğraf, dalış, seyahat.
  5. songofsofia

Uşak'da Bulunan Off-Road Severler Buraya

Ynt: Uşak'da Bulunan Off-Road Severler Buraya Arkadaşlar yağmurlu bir günde Murat Dağı'na çıkalım. Hem offroad hemde sıcak kaplıcalarla biten güzel bir gün iyi olur. Ben hazırım.
  6. songofsofia

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey Bende memnun olurum, her zaman beklerim.
  7. songofsofia

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey Cok tesekkur ediyorum. Ben Ahmet ustam ile irtibata gececegim. Antalya'ya gelince de sizinle tanismak isterim.
  8. songofsofia

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey Arkadaslar aracıma dıştan roll cage (takla kafesi) takdırmak istiyorum. İzmir'de bu işi yapabilecek bir usta tanıyormusunuz? Yardımlarınızı rica ediyorum.
  9. songofsofia

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey Merhabalar, aramiza hosgeldiniz.
  10. songofsofia

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey Büyük geçmiş olsun. Ben hemen aracımı lifte alıp bakacağım.
  11. songofsofia

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey Hayırlı olsun, kazasız belasız..
  12. songofsofia

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey İnanmıyorum aracınızı alan kişi bu aksesuarları istemedi mi??? Çok garip, biz bu aksesuarları bulmak için ne emek veriyoruz ama bazıları kıymetini anlayamıyor:) İnşallah daha iyi bir araçla aramıza dönersiniz.
  13. songofsofia

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey Terrano Team hakkında biraz bilgi verebilir misiniz? Nasıl bir organizasyon ve nasıl üye alıyorsunuz?
  14. songofsofia

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey Aracınız çok güzel, kısa şase arazide çok avantajlı sanırım.
  15. songofsofia

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey Bende karsilasmayi cok isterim.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,061
Kayıtlı Üye Sayımız
166,962
Kaydolan Son Üyemiz
seydabilir

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR