sosmak kullanıcısının son içeriği

1. S

Navara'nız Ne Kadar Yakıyor?

Ynt: Navara'nız Ne Kadar Yakıyor? Otomatik navara nın yakıtı nasıl giderseniz gidin 10lt nin altına düşmez. Ben race chip ve pedalbox birlikte taktırdım. Yakıtta çok farketmesede güçte müthiş farketti (kendi iddiaları 224 bg e çıkıyor dediler). Yalnız araç arıza ışığı yakmaya ve koruma moduna...
  2. S

Bfgoodrich

Ynt: BFGOODRİCH MT VE AT LASTİKLER YENİ GELDİ 200 TL DEN BAŞLIYOR Veysel bey merhaba. 265/70/17 at olarak elinizde var mı? Mt olursa konfor ne kadar farkeder? Bu fiyatlarla k.kartına kaç taksit yapıyorsunuz? Cevaplar olumlu olursa hafta içi sizdeyim, selamlar.
  3. S

buda benim navaram

Ynt: buda benim navaram Hayırlı olsun. Değişik olmuş, gültekin ustanın adresi neresidir?
  4. S

arazi lastiği at ve mt bfgoodrich

Ynt: arazi lastiği at ve mt bfgoodrich Veysel bey merhaba. 265/70/17 at olarak elinizde var mı? Mt olursa konfor ne kadar farkeder? Bu fiyatlarla k.kartına kaç taksit yapıyorsunuz? Cevaplar olumlu olursa hafta içi sizdeyim, selamlar.
  5. S

Bir Navaranin Yeniden Dogusu

Ynt: Bir Navaranin Yeniden Dogusu Merakla bekliyoruz. Hayırlı olsun
  6. S

Ynt: Bir Navaranin Yeniden Dogusu Yalova dayım, istanbul a da gidip geliyorum. Selamlar
  7. S

Ynt: Bir Navaranin Yeniden Dogusu Aracınız hayırlı olsun. Aynı araca sahibim bir sorum olacak. Lastik olarak orijinal jantlarla (2008 LE otomatik model) 265 70 17 cooper discoverer AT3 lastik kullanıyorum. Yükseltme uygulamadan spacer kullanabilirmiyim. Ve spacer ları nerden temin...
  8. S

2012 Jeep Rubicon Sahara

Ynt: 2012 Jeep Rubicon Sahara Maşaallah,güle güle kullanın. Offroad modifikasyonundan sonra yol tutuşta nasıl degisiklikler oldu? Selam ile.
  9. S

2012 Jeep Rubicon Sahara

Ynt: 2012 Jeep Rubicon Sahara Can bey,sizinle aynı mantıktayım.kenarda bekleyen araçlar genelde sorun çıkartır,oysa rubicon günlük ile offroad u birleştirmek için ideal. 3 tane motorsikletim var, akülerinin peşinde koşmak bile beni yoruyor. O yüzden sıkı takipteyim. Siz memnun kalırsanız...
  10. S

2012 Jeep Rubicon Sahara

Teşekkür ederim Can bey. Endişemin bir sebebi de Türkiye de az satılan bir araç olmasina rağmen, düşük km de bir hayli 2. elinin satılık olması idi. Anladığım kadarı ile uzun yol ve şehir içinde kafa şişirip, bir süre sonra bıkılıp satılacak bir araç değil. Acaba arazi modifiyesinden sonra...
  11. S

2012 Jeep Rubicon Sahara

Merhaba Can bey Aracınız hayırlı olsun. Bu araca 6 ay önce maslak bayisinde almak için baktım. Beni en çok cezbeden tarafı kapılarının ve tavanının komple sökülüp, cabrio hale gelmesi. Benim için cabrio aracla dogada gezmek çok keyiflidir. Ancak rubiconu inceleyince, kapı fitilleri ve tavan...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,834
Kayıtlı Üye Sayımız
166,938
Kaydolan Son Üyemiz
sasaasso

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri