ssangyavuz34 kullanıcısının son içeriği

1. S

ssangyong türkiye olarak ilk davet ilk organizasyon sanırım !

Ynt: ssangyong türkiye olarak ilk davet ilk organizasyon sanırım ! Baba resim ekleyişin harikulade. Kafayı yana yatırdım olmadı bilgisayarı yan yatırdım ;D >:( >:(
  2. S

Ssangyong Off Road Sürüşü Daveti Autodromm off road pisti..

Ynt: Ssangyong Off Road Sürüşü Daveti Autodromm off road pisti.. yunus abi babamı ikna etme isini sana bırakıyorummm :) :) :)
  3. S

Ssangyong Kullanıcıları Ne Zaman Buluşuyoruz

Ynt: Ssangyong Kullanıcıları Ne Zaman Buluşuyoruz Anlaşılan ekip kendine gelmiş :) O zaman yeni bir rota için arayışlara başlama vakti geldi diye düşünüyorum.
  4. S

Ssangyong Actyon Sport Arka Kabin (hard top )

Ynt: Ssangyong Actyon Sport Arka Kabin (hard top ) Salih bey aslında dediğiniz su alma meselesi serviste takılan orjinal hard-toplardada oluyor fakat tekrar servise gittiğinizde oraları silikonla dolduruyorlar. Dışardan yaptırılanlar görüntü olarak birebir uyum malesef sağlamıyor. Biz aracı...
  5. S

Ssangyong Kullanıcıları Ne Zaman Buluşuyoruz

Ynt: Ssangyong Kullanıcıları Ne Zaman Buluşuyoruz Salih bey aracınızı aldınız galiba çok sevindim hangi modeli aldınız?
  6. S

Acemiler İçin Nasıl Bir 4x4

Ynt: Acemiler İçin Nasıl Bir 4x4 Suzuki, pajero ve frontera öncelik alıyor şimdilik bende araştırıyorum şu anda yeni bir araç bulana kadar bunlar bence ilk sırada olanlar.
  7. S

Ynt: Acemiler İçin Nasıl Bir 4x4 2001-2003 model arası mitsubishi pajerolarda güzel araçlar
  8. S

Ynt: Acemiler İçin Nasıl Bir 4x4 opel fronteraları inceledinizmi?
  9. S

Ynt: Acemiler İçin Nasıl Bir 4x4 Suzukinin motor hacmi 1.6 ve 2.0 explorer ise 3.5 gibi birşey olması lazım vitaraya lpg takmanıza bile gerek yok nerdeyse ayrıca yedek parça olarak tanınmış ve yaygın bir araç olan suzukiye daha sıcak bakıyorum vergi konusundada tabiki motor hacminden dolayı...
  10. S

Ynt: Acemiler İçin Nasıl Bir 4x4 Çok yaygın değil bence fiyat olarak çok makul fakat çok fazla yakıyor diye biliyorum yedek parça konusunu araştırmak lazım.
  11. S

Ynt: Acemiler İçin Nasıl Bir 4x4 Evet ben bunu unutmuşum direk pick-up saydım fakat Suzuki Vitara gerçekten ilk akla gelmesi gereken araçtı :)
  12. S

Ynt: Acemiler İçin Nasıl Bir 4x4 2000-2005 model arası ford ranger,mitsubishi l200 olabilir. yada 1994-1999 arası chreokee olabilir ama tabiki ikinci seçeneği seçerseniz yakıt ve yedek parça konusunda sıkıntı yaşayabilirsiniz. benim fikrim bunlar
  13. S

1993 Pajero ?

Ynt: 1993 Pajero ? Batuhan bey doğru söylemiş arkalar makaslı dediğiniz gibi yakıtı biraz fazla bunu internetteki ilanlarından anlayabilirsiniz çoğunda lpg uygulanmış
  14. S

Ukrayna Ayısı

Ynt: Ukrayna Ayısı bence süper olmuş
  15. S

Favori Rotam Çiğdem Yaylası

Ynt: Favori Rotam Çiğdem Yaylası çiğdem yaylasında caminin sağ tarafından yukarıya doğru bir yol cıkar o yolu takip ederseniz bir süre sonra telefonlarınız çekmeye baslıyor

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,060
Kayıtlı Üye Sayımız
166,961
Kaydolan Son Üyemiz
Nehir Doğann

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.