ssem kullanıcısının son içeriği

1. ssem

Motokaravan Zorunlu Trafik Sigortası

Tüm türkiyedeki trafik sigorta firmalarından fiyat aldım 4.800 den 1.387 tl arası fiyatlar çıktı en son Kamil BAYRAM'a daha düşük bir bedelle yaptırdım.İlgili,alakalı bir kişi son dakikada halleti sigortamı teşekkürler ederim kendisine sigortası dolan arkadaşlar,sistem düzelene kadar(İnşallah)...
  2. ssem

Kendi Karavanını Kendi Yapanlar;dukado 12 M2 Sarıkız

Samsun karavan park deneme turlari...
  3. ssem

Hakan Bey,Vahit Bey iyi dilekleriniz için teşekkürler...
  4. ssem

Geleneği bozmayalım ...
  5. ssem

Kendi Karavanını Kendi Yapanlar Dukato

Ynt: Kendi Karavanını Kendi Yapanlar Dukato Güzel günlerde kullanmak nasip olsun.
  6. ssem

Arşipel'in2006 Jumper İle Yapımına Başlıyorum

Ynt: Arşipel'in2006 Jumper İle Yapımına Başlıyorum Hayırlı olsun iyi gezmeler dilerim
  7. ssem

Ynt: Kendi Karavanını Kendi Yapanlar;dukado 12 M2 Sarıkız Deneme turlari kastamonu-Azdavay Sula yaylasi
  8. ssem

Ynt: Kendi Karavanını Kendi Yapanlar;dukado 12 M2 Sarıkız Ufak tefek deneme turları başladı,eksikleri yerinde tesbit için sıra ruhsat işlemlerine geldi:))
  9. ssem

Ynt: Kendi Karavanını Kendi Yapanlar;dukado 12 M2 Sarıkız teşekkür ederim arkadaşlar, güneş panelleri de montajı bitti elektrik panosu baglantılarına başlayacagım hafta sonu
  10. ssem

Ynt: Kendi Karavanını Kendi Yapanlar;dukado 12 M2 Sarıkız Çok teşekkür ederim. Yataklar konusunda evet haklısınız. Tam doğrularak oturmak mümkün değil,(Biri 13 diğeri 8 Yaşında çocuklarım var) Onlar için yapmıştım. Biraz eğilerek bükülerek te yetişkin girebiliyor. (Çocuklarda problem yok) olsa...
  11. ssem

Ynt: Kendi Karavanını Kendi Yapanlar;dukado 12 M2 Sarıkız Yatak süngerleri 32 dns özellikle aldım. çok yumuşak değil,çok sertte değil. Bence ideal(kendime göre)
  12. ssem

Ynt: Kendi Karavanını Kendi Yapanlar;dukado 12 M2 Sarıkız tezgah ocak,lavabo montajı bitti...
  13. ssem

Ynt: Kendi Karavanını Kendi Yapanlar;dukado 12 M2 Sarıkız döşemeler de bitti
  14. ssem

Kendi Karavanını Kendi Yapanlar Dukato

Ynt: Kendi Karavanını Kendi Yapanlar Dukato Kolay gelsin,tente güzel olmuş

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,958
Kaydolan Son Üyemiz