Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tüm türkiyedeki trafik sigorta firmalarından fiyat aldım 4.800 den 1.387 tl arası fiyatlar çıktı en son Kamil BAYRAM'a daha düşük bir bedelle yaptırdım.İlgili,alakalı bir kişi son dakikada halleti sigortamı teşekkürler ederim kendisine sigortası dolan arkadaşlar,sistem düzelene kadar(İnşallah)...
Ynt: Kendi Karavanını Kendi Yapanlar;dukado 12 M2 Sarıkız
Ufak tefek deneme turları başladı,eksikleri yerinde tesbit için sıra ruhsat işlemlerine geldi:))
teşekkür ederim arkadaşlar, güneş panelleri de montajı bitti elektrik panosu baglantılarına başlayacagım hafta sonu
Çok teşekkür ederim.
Yataklar konusunda evet haklısınız. Tam doğrularak oturmak mümkün değil,(Biri 13 diğeri 8 Yaşında çocuklarım var) Onlar için yapmıştım. Biraz eğilerek bükülerek te yetişkin girebiliyor. (Çocuklarda problem yok) olsa...
Yatak süngerleri 32 dns özellikle aldım. çok yumuşak değil,çok sertte değil. Bence ideal(kendime göre)