Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Kars Sarıkamış Kayak Merkezi
Arkadaşlar, bu sene Kurban Bayramı haftasonları ile bilerşincede 13 - 21 Kasım 2010 gibi 9 günlük uzun bir süreyi kapsıyor. (arada birtek 15 Kasım 2010 Pazartesi günü var)
Bu dönemde oradaki kar durumu nasıl olur bilemiyorum ama İstanbul'dan doğu ekspresi ile...
Ynt: Bu Gün Motorun İçin Ne Yaptın
İşte far korumam :) .
8 mm çubuğu far ebadına göre daire yapıp kaynakladık.
Daha sonra piyasada bulduğum 10x10mm aralıklı teli dişili erkekli kalıp yaparak resimdeki gibi çerçevenin içinden çıkardık, birazda lastik çekiçle bombe verdik.
Teli, çerçeveye...
Hyosung RT 125 piyasada bulamadım uygun birşey, ebayde falanda bakındım sonunda kendim yapmaya karar verdim...
bugün taktım heyecanla hafta içi boyaya vermem gerek.
Bugün güzel bir far koruması yapacağım motora
bujileri kontrol edip hava filtresini temizleyeceğim.
işim bitince bir güzelde temizlerim :)
Ynt: Hysoung Kairon RT 125 Hakkında
selam yunus emre,
Konu biraz geçmiş motor işini naaptın bilmiyorum ama bundan 3 4 ay önce ben de senin gibi araştırarak bir RT 125 aldım.
Motor işi biraz elimden geldiği için, parca konusunuda en kötü ihtimalle ebay den hallederim diye düşündüm ve kafamdan...
Ben Hyosung RT 125 kullanıyorum.
Almadan önce çok motor baktım, bildiğiniz gibi büyük bir arka lastiğe sahip ağırlık nedeniyle performansta bir düşüklük olur mu diye çekincem vardı.
Karakteristik araçları sevdiğim için yaygın olmayan bu motoru seçtim biraz kendime göre kişiselleştirdim ve...
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
Selamlar, Ben Eymen Erdemli
Foruma yaklaşık bir sene önce kayıy olmuştum ama aktivasyonu yeni farkına varmışım :) .
Birkaç konu merak ettiğim için gezinirken üyeliğimi farkettim. Üye olarak forumu takip etmek keyifli olacak.
Fazla uzatmadan geç te olsa...