STINGER kullanıcısının son içeriği

1. S

Geleneksel 5. Bölge Radyo Amartörleri Toplantısı Gaziantep'te Yapıldı

Geleneksel Radyo Amatörleri Toplantısı için GaziAntep'e Enver Beyin Daveti Üzerine Yola Çıktık..Benim İçin Çok güzel Bir Gezi Oldu..Her Fırsatta Havadan Arkadaşlarımızla Zaten Görüşebiliyorduk (Telsizle); Seslerini duyduğumuz Ama Karadan Görüşemediğimiz Arkadaşlarımızla Yüzyüze Görüşmek...
  2. S

Yeni Yılın İlk Etkinliği MARD Mersin VHF Rölemiz Yeni Yerinde 145.625 88.5Ton

Mersin MARD Derneğimizin VHF Rolesi Yeni Yerine Montajı Mersin,Adana,Tarsus Çevre İl Ve İlçelerden Gelen Amatör Arkadaşlarımızın Katılımıyla Yapılmıştır.Amatör Camiamıza Hayırlı Uğurlu olsun..Rolemizin Montajından sonra piknik Alanında Yamaç Paraşutü Etkinliği Gerçekleştirildi, Mangal partisi...
  3. S

DUALBANT CİHAZLAR HAKKINDA YARDIM

Ynt: DUALBANT CİHAZLAR HAKKINDA YARDIM FTM 10 R motosiklet için uygundur fakat aksesuar olarak bazı eksikleri var mesala maykı sonradan parayla alıyorsunuz bluetooth kut içerisinde yok vs.... özellikleri kafa paneli su geçirmez.. gövde suya dayanıklı değildir... genel bakış General Frequency...
  4. S

145.700 İç Anadolu Ereğli Rolesi

Ynt: 145.700 İç Anadolu Ereğli Rolesi Rica Ederim .....Amatör Telsizcilik Gerçekten Bir Yaşam Tarzıdır...Güzel Bir Hobi Güzel Bir Aktivite Yurdumuz İçin Faydalı Bir İştir..Amatör Adaylarına Elimizden Geldiğince Yardımcı olmaya Hazırız..
  5. S

145.700 İç Anadolu Ereğli Rolesi

03-07-2010 Cumartesi Günü Saat 18:30 da CBF 150 ile Mersinden Ereğliye Gitmek Üzere Yola Çıktım.. Geçen Sene Zirveye 3.500 metreye çıkmıştım Bu Sefer Rolemizin Antenin yerini değiştirdik Ve rakım 3.530 metre ..zirvede osijen Az nefes alıp vermek Bile Çok zor 1 metre mesafe bile fark ediyor :)...
  6. S

ERAD-Ereğli Umke Tatbikatı

10-11-12 Haziran 2010 Tarihleri arasında Ereğli Umke ekipleri Tarafından 145,700 Ereğli Telsiz ve radyo Amatörleri derneği rolesinde umke ulusal medikal kurtarma ekipleri tarafından tatbikat yapılacaktır.Bu Tatbikat Bölgesel olarak düşünülmekte.. Akdeniz bölgesindeki umke ekipleri ile havadan...
  7. S

Mersin Radyo Amatörlüğü Sınavı ( 23 Mayıs 2010)

Mersinde bu gün yapılan radyo amatörlüğü sınavına çevre il ve ilçelerden gelen amatör adayı arkadaşlarımızla görüşme imkanımız oldu... İç Anadolu Ereğli,G.Antep,Antakya,K.maraş.Kadirli,Kozan,Tarsus,Adana,İl ve İlçelerimizin Dernek Başkanları,Temsilcileri ve üyeleri İle Mersinde Güzel Bir...
  8. S

Wouxun 689'e Yardım..

Ynt: wouxun 689e yardım.. RF çıkış gücünüz yanlışlıkla1 watt sevyelerinemi düştü acaba 5 watt çıkış yaparsanız daha uzun mesafeli görüşme yapabilirsiniz...73
  9. S

Amatör Lisansım Olmadan Amatör Telsiz Kullanabilir miyim?

Ynt: Amatör Lisansım Olmadan Amatör Telsiz Kullanabilir miyim? selamlar..ufak bir ayrıntı bahsi geçen cihaz en fazla 5 watt'ır...73
  10. S

Mersin'den İç Anadolu Ereğli'ye

Ynt: Mersin'den İç Anadolu Ereğli'ye
  11. S

Mersin'den İç Anadolu Ereğli'ye

CBF 150'yi Aldım alalı aklımda hep solo bir gezi vardı ..Recep bey'den Gelen Bir Telefonla Mersinden Rota Ereğliye Döndü ..Bu Gün Günü Birlik Ereğliye Gidip Geldim ..Yoldan fırsat buldukça Resim Çekmeye Çalıştım Ama Bir Artçı Kadar Profesyonel olmadı :D İlk Resim Behiyeden .... Sabah...
  12. S

30 Ağustos Zafer Bayramı Konvoyu Mersin

Ynt: 30 Ağustos Zafer Bayramı Konvoyu Mersin
  13. S

14. S

15. S

Sevgili Gezenbilir üyeleri.... 30 Ağustoz Zafer Bayramı Etkinlikleri kapsamında Mersin Motosiklet Kulübümü'z Tarafından Düzenlenen Organizasyona Katılan Tüm Üyelerimize Teşekkür ediyoruz... Mersin Motor Kulübüne Yakışan bir organizasyonla Harika bir gün geçirdik.. Emeği geçen Bacılarımıza...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,032
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri