submarineq kullanıcısının son içeriği

1. S

Defender 2,5 Düz Dizel Turbo Uygulaması

Ynt: Defender 2,5 Düz Dizel Turbo Uygulaması Bu arada bu başlık amacından uzaklaşmaya başladı bu tartışmaya son vermek mantıklı olucak.Konu defender turbo montajı bu konuya yönelmekte fayda var.Geri kalan tartışmaların kimseye bir faydası olmayacak.Madem antoffa ve bu foruma yakışmayan...
  2. S

Ynt: Defender 2,5 Düz Dizel Turbo Uygulaması Boş insanın ne işi varki burda belli şeyleri yaşamış görmüş hayattan beklentileri olan insanlarız.Hiç kimse göründüğü gibi değildir.
  3. S

Ynt: Defender 2,5 Düz Dizel Turbo Uygulaması Konu şu ki 1,5 ay önce biz bir abimizi canımızı kaybettik ve biraz acımızı yaşamak üzere dağlardan uzak kaldık dolayısıyla bizler acımızı yaşarken bizi görmemeniz gayette normal ..... Ama şunu atlamayınmki ismi altında bulunduğunuzu iddaa ettiğiniz...
  4. S

Ynt: Defender 2,5 Düz Dizel Turbo Uygulaması Öncelikle herkese iyi geceler ilk başından beri takip ettiğim bu konu her mesajda biraz daha sertleşti belki üzerine alınmaması gerekenler söylenenlerden alındı ama zaten bu tartışmalar bu söylemler olmasa yapılanlardan daha iyisi yapmak hiç bir...
  5. S

Antoff Gezilerimiz.....

Ynt: Antoff Gezilerimiz..... Lokman Abi; duyduğumuza göre o tepeden geçen olmamış doğru mu senden başka
  6. S

Ynt: Defender 2,5 Düz Dizel Turbo Uygulaması Selamlar, bende aynen sizin yazdıklarınızı demek istemistim zaten.Eğer bu olay muhasebe hesabıysa turba uygulama manktıklı neden;3-4 bın lıra içerisinde sıfır turbo ve sıfır mazot pompası zaten bu olayın yarı maliyetine tekabül ediyor.Evrak kürek...
  7. S

Ynt: Defender 2,5 Düz Dizel Turbo Uygulaması selam 13-14 bin lira cıvarında bi yazı okudum forumda da ondan sordum burda 3-4 bin lira ile 13 -14 bin lira arasında baya bi fark var.Uygulamanın maliyeti yönünden yüksek olduğunu söyleyenler için yazmıştım.
  8. S

Ynt: Defender 2,5 Düz Dizel Turbo Uygulaması Ben bir seyi merak ettim.Puma motor 5-6 bin lira demişsiniz ya bu motor sıfır km mi bide bu deiğişiklikten sonra ruhsat işlemleri nasıl oluyor masraf olarak.
  9. S

Alkol ve OFFROAD

Ynt: Alkol ve OFFROAD :D :D iyi geceler abi .
  10. S

Alkol ve OFFROAD

Ynt: Alkol ve OFFROAD Teşekkürler Abi, Ama bu konuya asıl forum yöneticilerinin ve gezilerdeki grup liderlerininde önem vermesi gerekiyor ki o acı tecrübeleri yaşamadan off road un tadını her zaman daim kılalım.
  11. S

Alkol ve OFFROAD

Ynt: Alkol ve OFFROAD Sayın Orhan Bıyıklı Gerçekten çok güzel bir konu açmışşınız ; Lise ve üniversite dönemlerimde bende alkollü olarak araç kullandım bunu o zamanlar bir marifet olarak görüyordum kendimce, ama yaşımın ilermesi ve hayat tecrübesi bunun o kadar da marifet olmadığını tam tersi...
  12. S

Antoff Gezilerimiz.....

Ynt: Antoff Gezilerimiz..... Uğur abi selam , dünkü gezinin son kısmını saklıkentde tepeden seyretme imkanım oldu baya bir zorluydu yukarıdan görünüşü en önde Lokman abi o muhteşem kara kamyonuyla :) yolu aça aça geldiler saklıkente Lokman abi harici hepsi baya bi hırpalanmış vinç kıranmı...
  13. S

Ynt: Defender 2,5 Düz Dizel Turbo Uygulaması merhabalar araçta teknik anlamda neler yapıldığını veya nelerin değiştini tam olarak bilmemekle birlikte araçın ilk halindeki performansı ile turbo bağlandıktan sonraki performasını yaşayan birisi olarak diyebilirim ki aynı araç olamaz.Öncesinde en...
  14. S

Antoff Gezilerimiz.....

Ynt: Antoff Gezilerimiz..... Ugur abi erhan levha yaptırıyormuş mangal yaptığımız yer için ERHAN BELİ GEÇİTİ diye haberin olsun bi daha oraya gidersek orada tören falan düzenlemeyi düşünüyor
  15. S

Antoff Gezilerimiz.....

Ynt: Antoff Gezilerimiz..... Merhaba öyle bir şey olurmu burası feslikan yaylasının devamında bir yer Ugur Abi adını daha iyi biliyordur.Umarım bir sonraki gezide sizde aramızda olursunuz.Bu arada Land bugün heryerden alnının akıyla çıktı.Resimlerin devamında TDI :) Defender ın neler...

Geri