suburban kullanıcısının son içeriği

1. suburban

Senede Kaç Gün Seyahat Etmek İçin Karavan??

dişleri orjinalmi ? değişen dolgu olan varmı ? beş yaşını doldurdumu yoksa hala günü varmı ? burnunda çatlak varmı ? tüyleri parlakmı matmı ? kuyruğu uzun mu kısamı ? topallama sekme gibi sorunları varmı ? birde en son kaça bırakırsınız ?:rolleyes:
  2. suburban

Alacağim Xj Hakkinda Yorumlarinizi Rica Ederim.

sizin bahsettiğiniz araç sürekli 4 çeker şehir içi için uygun olduğunu sanmıyorum.Günlük kullanılacak bir araç için xj daha uygundur.xj nin farkı 4x2 olması arazi şartlarında 4x4 h / 4x4 l kullanabilme özelliği olmasıdır.Ayrıca yakıt tüketiminde xj ler zj lere oranla daha ekonomiktir.arazide de...
  3. suburban

Bf Godrich At Lastik Islak Asfaltta Kayma Yapıyor

herkese selam , Bf godrich at lastik yağmur yağdığında asfaltta giderken frenleme yaptığımda kayma yapıyor. Bunun yerine önerebileceğiniz asfalta daha uygun lastik varmı ?
  4. suburban

Yan Tentesiz Araç Kalmayacak

iyi günler , kampanya devam ediyormu ?
  5. suburban

İmmo Arızası Mı ?

sorun halloldumu ? bilgi veririseniz memnun oluruz.
  6. suburban

Grand Cherokee Wj Uzaktan Kumanda Alıcısı

çok enteresan bir iki ay önce çakmak girişine şarz cihazı takılı halde bırakmıştım.ondan sonra uzaktan kumanda çalışmamaya başlamıştı, bu mesajları görünce şarz cihazını çıkardım ve uzaktan kumanda çalışmaya başladı.alfacino çok teşekkürler. araç 91 cherokee xj
  7. suburban

Satılık Jeep Cheroke 4.0 Xj Highoutput 1991 Otm. Vites

jeep cheroke 4.0 xj highoutput 1991 sport otm. vites
  8. suburban

Turbo Motorlu Çekme Karavan

Renault 105'in 1.4 litrelik motoru takılan karavan asfaltı değil ama çimleri iyi ağlatıyor 4UCZF_UnG10 http://www.youtube.com/watch?v=4UCZF_UnG10

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,921
Kayıtlı Üye Sayımız
166,702
Kaydolan Son Üyemiz
axellus

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR