Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
dişleri orjinalmi ? değişen dolgu olan varmı ? beş yaşını doldurdumu yoksa hala günü varmı ? burnunda çatlak varmı ? tüyleri parlakmı matmı ? kuyruğu uzun mu kısamı ? topallama sekme gibi sorunları varmı ? birde en son kaça bırakırsınız ?:rolleyes:
sizin bahsettiğiniz araç sürekli 4 çeker şehir içi için uygun olduğunu sanmıyorum.Günlük kullanılacak bir araç için xj daha uygundur.xj nin farkı 4x2 olması arazi şartlarında 4x4 h / 4x4 l kullanabilme özelliği olmasıdır.Ayrıca yakıt tüketiminde xj ler zj lere oranla daha ekonomiktir.arazide de...
herkese selam ,
Bf godrich at lastik yağmur yağdığında asfaltta giderken frenleme yaptığımda kayma yapıyor. Bunun yerine önerebileceğiniz asfalta daha uygun lastik varmı ?
çok enteresan bir iki ay önce çakmak girişine şarz cihazı takılı halde bırakmıştım.ondan sonra uzaktan kumanda çalışmamaya başlamıştı, bu mesajları görünce şarz cihazını çıkardım ve uzaktan kumanda çalışmaya başladı.alfacino çok teşekkürler.
araç 91 cherokee xj