sugur42 kullanıcısının son içeriği

1. sugur42

Yeni Aracımı Hep Birlikte Toplayalım...

Ynt: Yeni Aracımı Hep Birlikte Toplayalım... bir takipte benden dayanamıyorum ne yapıııımmmm
  2. sugur42

İşte bir defender daha

Ynt: İşte bir defender daha takip
  3. sugur42

Hunileri Taktık 42 Lastik Ford F250 Geliyor

Ynt: Hunileri Taktık 42 Lastik Ford F250 Geliyor heeeeyyytttt geliyorrrr gaçılınnn on numara olmuş baştan beri renk ne olacak yükseklik ne olacak sesi nasıl çıkacak diye merak ederken çok şükür az kaldı emeğinize sağlık allah kesenize bolluk versin tek merakım rengi kaldı hadi hayırlısı fren...
  4. sugur42

Navara Almak İstiyorum Düşünceleriniz

Ynt: Navara Almak İstiyorum Düşünceleriniz doğru söze ne denir ki hele yol kaygan ve iniş ise:) :) :)
  5. sugur42

Navara Almak İstiyorum Düşünceleriniz

Ynt: Navara Almak İstiyorum Düşünceleriniz sruna bildiğim kadarı ile yanıt vereyim kardeş 1- boyut farkı kasadan kaynaklı kabin içi hacim aynı 2-yol tutuşu 4*4 veya 4*2 olsun aynı lakin asfalt yolda 4*4 de alırsan iş değişir ki buda yakıtını otamatikman artırır ve asfalt yolda araç 4 çeker...
  6. sugur42

niva aracımın hararet ve su sızdırma sorunu lütfen bakınız

Ynt: niva aracımın hararet ve su sızdırma sorunu lütfen bakınız ustam bunu aramaya gerek yok ki götürecen radyatörcüye önce sökecek sonra boşaltacak sonra içine hava basarak su havuzuna sokacak sonrada delik olan yeri lehimleyecek ha radyatör delik değilse diğer aksamlara bakacak ki bunlarda...
  7. sugur42

LR Discovery 1995 V8 yenilemesi

Ynt: LR Discovery 1995 V8 yenilemesi murat kardeş sanırım son fotodaki yengemiz oluyor ne yapıyon murat ne anlıyon bu işlerden der gibi bakıyor diskoya gitti paracıklar...:)))))rengine gelince camel tropy yada mat turuncu önerebilirim camlar renkli olmak kaydıyla(dışarıyı göremeyecek kadar değil...
  8. sugur42

Lada Niva Almalı mıyım?

Ynt: Lada Niva Almalı mıyım? şimdi anladım derdini senin kardeş dediğin şartlarda 4x4 hangi araç olursa olsun seni yolda bırakmaz bu bağlamda fazla bütçe ayırmadan alacağın güzel araçlardan biridir niva nedemişler bir alan birde almayan pişman o zaman 1.7 enjeksiyonlu albilirsen daha iyi olur...
  9. sugur42

Gaziantep'te Mercedes G Operasyonu

Ynt: Gaziantep'te Mercedes G Operasyonu kardeş o işler bitti artıkın haa motor değişir ama ruhsata işletemezsin bilgin olsun diğer arkadaşlar daha fazla yardımcı olacaktır ama benim kanaatim eğer oranlar tutarsa hj 61 motor süper olur diye düşünüyorum tabi onuda bulabilirsen (bj 60 ların 4000...
  10. sugur42

Lada Niva Almalı mıyım?

Ynt: Lada Niva Almalı mıyım? faruk kardeşim aramıza haşgeldin öncelikle seninde dediğin gibi fiyat olarak niva bir tercih dir doğrusu ama çürüme kısmına ben katılamam nedenine gelince eğer sen aracın altını yıkatmazda sadece üstünden geçersen değil niva hepsi çürür evet nemin faktörü illaki...
  11. sugur42

Chevrolet Sahipleri Kaç Kişi?

Ynt: Chevrolet Sahipleri Kaç Kişi? :D :D :D :D süpersin erdinç abi
  12. sugur42

4.2 diesel lc ile vx100 arasındaki fark nedir?

Ynt: 4.2 diesel lc ile vx100 arasındaki fark nedir? sevgili abilerim vede arkadaşlarım ben 32 yaşındayım ve şu yaşıma kadar bir çok araç kullandım şunu gönül rahatlığı ile söyleyebilim ki aracın kilosuna göre motor gücü vede torku yeterli olacak yoksa çok yakar hani vardır benim araba 1.2 motor...
  13. sugur42

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu doğru söylersin be abiiiii ama allahtan sitemiz varda biraz keyif alıp hayal alemine dalış yapıyoruz tabi malum bu iş hayat tarzı yada bir tutku yoksa mantığa vurursan akıl karı değil :D
  14. sugur42

Hunileri Taktık 42 Lastik Ford F250 Geliyor

:D :D :D haklısın beeaaaaa
  15. sugur42

Kurban bayramı....

Tüm dostların doğa tutkunlarının ve tüm islam aleminin kurban bayramını kutlar hayırlar getirmesini allahtan dilerim Umarım bu bayramda geçen seneki vahşet görüntüleri ile karşılaşmayız malüm dinimiz kurbana saygıyı ve acısız bir can almayı ön görmüştür hem kurbanımızın kabülü için hemde kendi...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,843
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
Bir öğretmen

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

Geri