Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Hunileri Taktık 42 Lastik Ford F250 Geliyor
heeeeyyytttt geliyorrrr gaçılınnn on numara olmuş baştan beri renk ne olacak yükseklik ne olacak sesi nasıl çıkacak diye merak ederken çok şükür az kaldı emeğinize sağlık allah kesenize bolluk versin tek merakım rengi kaldı hadi hayırlısı fren...
Ynt: Navara Almak İstiyorum Düşünceleriniz
sruna bildiğim kadarı ile yanıt vereyim kardeş
1- boyut farkı kasadan kaynaklı kabin içi hacim aynı
2-yol tutuşu 4*4 veya 4*2 olsun aynı lakin asfalt yolda 4*4 de alırsan iş değişir ki buda yakıtını otamatikman artırır ve asfalt yolda araç 4 çeker...
Ynt: niva aracımın hararet ve su sızdırma sorunu lütfen bakınız
ustam bunu aramaya gerek yok ki götürecen radyatörcüye önce sökecek sonra boşaltacak sonra içine hava basarak su havuzuna sokacak sonrada delik olan yeri lehimleyecek ha radyatör delik değilse diğer aksamlara bakacak ki bunlarda...
Ynt: LR Discovery 1995 V8 yenilemesi
murat kardeş sanırım son fotodaki yengemiz oluyor ne yapıyon murat ne anlıyon bu işlerden der gibi bakıyor diskoya gitti paracıklar...:)))))rengine gelince camel tropy yada mat turuncu önerebilirim camlar renkli olmak kaydıyla(dışarıyı göremeyecek kadar değil...
Ynt: Lada Niva Almalı mıyım?
şimdi anladım derdini senin kardeş dediğin şartlarda 4x4 hangi araç olursa olsun seni yolda bırakmaz bu bağlamda fazla bütçe ayırmadan alacağın güzel araçlardan biridir niva nedemişler bir alan birde almayan pişman o zaman 1.7 enjeksiyonlu albilirsen daha iyi olur...
Ynt: Gaziantep'te Mercedes G Operasyonu
kardeş o işler bitti artıkın haa motor değişir ama ruhsata işletemezsin bilgin olsun diğer arkadaşlar daha fazla yardımcı olacaktır ama benim kanaatim eğer oranlar tutarsa hj 61 motor süper olur diye düşünüyorum tabi onuda bulabilirsen (bj 60 ların 4000...
Ynt: Lada Niva Almalı mıyım?
faruk kardeşim aramıza haşgeldin öncelikle seninde dediğin gibi fiyat olarak niva bir tercih dir doğrusu ama çürüme kısmına ben katılamam nedenine gelince eğer sen aracın altını yıkatmazda sadece üstünden geçersen değil niva hepsi çürür evet nemin faktörü illaki...
Ynt: 4.2 diesel lc ile vx100 arasındaki fark nedir?
sevgili abilerim vede arkadaşlarım ben 32 yaşındayım ve şu yaşıma kadar bir çok araç kullandım şunu gönül rahatlığı ile söyleyebilim ki aracın kilosuna göre motor gücü vede torku yeterli olacak yoksa çok yakar hani vardır benim araba 1.2 motor...
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
doğru söylersin be abiiiii ama allahtan sitemiz varda biraz keyif alıp hayal alemine dalış yapıyoruz tabi malum bu iş hayat tarzı yada bir tutku yoksa mantığa vurursan akıl karı değil :D
Tüm dostların doğa tutkunlarının ve tüm islam aleminin kurban bayramını kutlar hayırlar getirmesini allahtan dilerim
Umarım bu bayramda geçen seneki vahşet görüntüleri ile karşılaşmayız malüm dinimiz kurbana saygıyı ve acısız bir can almayı ön görmüştür hem kurbanımızın kabülü için hemde kendi...