Sukruantalya kullanıcısının son içeriği

1. S

Yaşam Aküsü Tercihi Ve Temini

Hocam merhaba! Bende karavanim için varta promotive efb almak istiyorum. Solar şarj ve alternatör şarjı için. Siz kullanmaya başlayalı bayağı olmuş. Nasıl memnun musunuz?
  2. S

Yazın portatif klima da kullanmak istiyorum. Yüksek akım dayanımı ve solar şarj performansı nasıldır? Agm veya jel almadan bu yeterli olur mu sizce?
  3. S

Hocam merhaba! Bende karavanim için varta promotive efb almak istiyorum. Solar şarj ve alternatör şarjı için. Siz kullanmaya başlayalı bayağı olmuş. Nasıl memnun musunuz?
  4. S

Araç Yolda Giderken Mobil Klima Ile Soğutma

Çok teşekkürler cevabınız ve yardım teklifiniz için. Ben de klimayı aldim. Koçtaş tan 5000 btu mini portatif klima. Saatte 500w (12v da kayıplarla 50 A/h civarı elektrik kullanır diye tahmin ediyorum)4000w tam sinüs inverterim da var. Lakin aracı satmam gerekti. İnşallah birkaç ay sonra yeniden...
  5. S

Portatif Klimayi Alternatör Ve Inverterla Çalistirma

Arkadaşlar aracım 15m3 Peugeot boxer. Araçta klima yok. Araç yolda giderken aldığım 1100w enerji harcayan portatif klimami kullanmak istiyorum.(1100w/12V=92Ah inverter kaybı ile 100ah olsa) Arabamın alternatörü 80A/h enerji üretiyormuş. 200A yaşam aküm var. Aküleri yolda giderken alternatör le...
  6. S

Hidrofor Tavsiyesi

Arkadaşlar yeni aldığım Peugeot boxer imi dönüştürme aşamasındayım. Sorunsuz olarak mutfak tezgahı,banyo,LPG'li şofben,taharet musluğu şeklinde kullanacağım su tesisatı için hangi marka ve model hidrofor önerirsiniz? Teşekkürler.
  7. S

Araç Yolda Giderken Mobil Klima Ile Soğutma

Arkadaşlar forumu uzun süredir okuyorum. Sonunda 2013 model peugeot boxer bir araç aldım.Yakinda dönüşüme baslayacam inşallah. Aracımda klima yok. Araç kliması taktırmak yerine alternatör ve inverterla araç yürürken mobil klima ile soğutabilir miyim? Malum araç klimaları 4-5.000₺. kamp alanında...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,916
Kayıtlı Üye Sayımız
166,696
Kaydolan Son Üyemiz
BiSQuiT.

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR