supairman kullanıcısının son içeriği

1. supairman

Silindir kapağı arıyorum

Ynt: Silindir kapağı arıyorum Kapak temin edilmiştir, hepinize teşekkür ederim..
  2. supairman

Silindir kapağı arıyorum

Ynt: Silindir kapağı arıyorum Dikiş tutmadı başarısız.. O yüzden değiştirmek istiyorum..
  3. supairman

Silindir kapağı arıyorum

1992 model Defender 110'umun Benzinli 2.5 L Motoruna uygun silindir kapağı arıyorum. Mevcudu olan veya nereden temin edebileceğimi bilenlerin ilgisini rica ediyorum. Teşekkürler..
  4. supairman

Defender 110 için Lastik Basıncı Kaç Olmalı?

Ynt: Defender 110 için Lastik Basıncı Kaç Olmalı? Link de verebilirmisiniz?
  5. supairman

Ynt: Defender 110 için Lastik Basıncı Kaç Olmalı? Selam Beyler, Cevap için niçin arabanın el kitabını kullanmıyoruz? Malesef Türkçesini bulamadığım için İngilizcesi eklidir. 1987 ve sonrası modeller için geçerlidir. 172. sahifeden sonrasına bkz.[attachment=1]
  6. supairman

Land Rover Şasi no. Konusunda Yardım!

Ynt: Land Rover Şasi no. Konusunda Yardım! Selam, Arkadaşım aşağıda şase numarasını girerek aracın hakkında bilgiye erişebileceğn faydalı bir link veriyorum, belki yardımcı olur: http://www.clifton.nl/index.html?calvin.html Şase numarasının ne anlama geldiğini çözümlüyor, tek sıkıntısı...
  7. supairman

Ynt: Defender 110 için Lastik Basıncı Kaç Olmalı? 750R16 RADIAL-PLY lastik için: önler 28 arka 48
  8. supairman

Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ?

Ynt: Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ? Kayıhan Kabadayı (1992 Defender 110 - Marmara Ereğli)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,953
Kayıtlı Üye Sayımız
166,717
Kaydolan Son Üyemiz
bbbea

Çevrimiçi üyeler

Geri