SuSpect kullanıcısının son içeriği

1. S

Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu

Merhaba, İsmim Buğra, Kadıköy'de yaşıyorum, 14 yıldır motosiklet kullanıyorum, dünya kadar yol yaptım, şuan ki motorum VFR800x
  2. S

20 Şubat 2010 Tarihli Haber Türk Gazetesinde Geocaching İle İlgili Çıkan Yazı

Ynt: 20 Şubat 2010 Tarihli Haber Türk Gazetesinde Geocaching İle İlgili Çıkan Yazı Ben niye bulamıyorum kutuları anlamıyorum. Tam koordinata gidiyorum, fotoğraftaki yeride buluyorum fakat orda kutu yok. çalınıyormu acaba?
  3. S

20 Şubat 2010 Tarihli Haber Türk Gazetesinde Geocaching İle İlgili Çıkan Yazı

Ynt: 20 Şubat 2010 Tarihli Haber Türk Gazetesinde Geocaching İle İlgili Çıkan Yazı Tomtom navigasyonla biraz zor oluyor :S
  4. S

Ülkemizdeki "Cache" ler

Ynt: Ülkemizdeki "Cache" ler 14/02/2009 itibari ile 231 kutu kayıtlı. http://www.geocaching.com/seek/nearest.aspx?country_id=204&x=15&y=8 Düşüş olmuş.
  5. S

Google Earth'de Geocache'leri Görmek

Ynt: Google Earth'de Geocache'leri Görmek Arkadaşın bahsettiği şey sanırım şu, (ki bende bulamadım çünkü) Verdiğiniz linke girdiğimizde windows için GE ye tıklıyorum ve benı GE indirme sayfasına yönlendiriyor, ki zaten GE var bende. Yani verdiğiniz linkin içinde GE için eklenti bulamıyorum...
  6. S

Park Sensoru 20 tl

Ynt: Park Sensoru 20 tl Taşiş nerede?
  7. S

Cayro Pusula

Ynt: Cayro Pusula En önemlisi, elektriğe ihtiyaç duyuyor ve açtığınızdan itibaren enaz 3-4 saat gerekiyor. manyetikte böyle bir sorun yok, herdaim heryerde kullanabilirsin ama manyetiğinde hesap yapma işi dışındaki en buyuk eksisi manyetik alandan etkileniyor. Cayro pusula iyidir ;) :)
  8. S

Kod Bayrakları

Ynt: Kod Bayrakları Sancak isimleri aynı fakat anlamları farklı olarak askeriyede kullanılmaktadır. Örnek olarak; askeri bir gemi İSTİF sancağı toka ettiğinde, hangi taraftan toka edildiyse (sancak veya iskele) o taraftan aborda olacak demektir. Değerli bilgiler için teşekkürler, fakat bunlar...
  9. S

Teknede Yön, Rüzgar Yönleri

Ynt: Teknede Yön, Rüzgar Yönleri Çok değerli bilgiler, teşekkürler...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR