Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 2. Geleneksel Sakarya Off-Road Buluşması (30 Ocak 2011)
kesin senin aracta abii zatten jj görunce vitarayı unutuyo. aslında senii ekmek lazım ama iyi bir kardeşimizsin hava iyi olsa yine gidecen yani kartalkayaya. sen getir aletiinii halatla cekerim :) deyişik bişey olur.:)
Ynt: 2. Geleneksel Sakarya Off-Road Buluşması (30 Ocak 2011)
kesin senin aracta abii zatten jj görunce vitarayı unutuyo. aslında senii ekmek lazım ama iyi bir kardeşimizsin hava iyi olsa yine gidecen yani kartalkayaya. sen getir aletiinii halatla cekerim :) deyişik bişey olur.:)
Ynt: Mitsubishi L200 Ciddi Düşünülecek Bir Makina
kilitliydi.birdefa kumda bidefada karda battım cıkarmaya uraşırken.okadar fazlada abanmadım arkam ucurum oldugu icin ileri gitmeye calıştım kırıldıı
Ynt: Mitsubishi L200 Ciddi Düşünülecek Bir Makina
merhaba bendede yeni L200 var :( 1 sene olduu aldıgım asfaltta,kuru arazide harika hakkınıı yiyemem ama 4x4 gelince cokk canımm yandıı 2 defa sol akis kırdım (SAKARYADA 10 ARACI GECTİ)hep sol akis garanti karşılamıyo +arac 4 cekerde 6-7 defa...