Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2 ay önce aldığım Husky Bird çadırımı satıyorum. Çadır hiç kullanılmamış olup sadece ilk alındığı gün merak edip evde iç tentenin kurulumunu yaptım ve tekrar çantasına geri koydum. Yani dışarıda deneme fırsatım olmadı hiç. Sıfırdan farksız.
Kocaeli'deyim, almak isteyen arkadaşlar telefonumdan...
Merhaba, 4 senedir kullandığım LG marka laptopumu ihtiyacım olan kamp malzemeleri karşılığı takas yapmak istiyorum
İhtiyacım olanlar:
42-43 numara Bot (tercihen goretex)
ocak (tercihen trangia)
kamp küreği/balta vs.
PCNİN Takas değeri: 350 TL
bunlardan elinde olup da takas düşünen olursa...
Selam
Bu aralar arkadaşımla Marmara ya da Kuzey ege taraflarında kamp yapmayı düşünüyoruz ama hangi kampingi aradıysam sezon daha başlamadı kapalıyız cevabını aldım. Elimizdeki malzemeler ağır kış şartlarına elverişli değil. Taysiye edeceğiniz uludağ vs dışında kış kampı yapılabilecek yerler...
Herkese merhaba. Ben kamp işinde yeniyim. Dün Kipa'dan bi tane çadır aldım. Kubbe (dome) çadır deniliyormuş sanırım aldığım çadıra. İnternetten çadır kurmayla ilgili epey araştırma yaptım, video izledim ancak evde çadırı kurup denemeye çalıştığımda polleri ayağa kaldıramadım o yüzden çadırı da...
Ynt: Kate Clow'un "Likya Yolu" Kitabının Türkçesi'ni Arıyorum?
Merhaba..
Okuyanus Yayınları'ndan çıkan "Likya Yolu - Fethiye'den Antalya'ya" adlı kitabı arıyorum ama hiç bir sitede stokta göremiyorum. Acaba piyasadan mı çekildi, yoksa tükendi de yeni basımı mı yok, neden hiç bi şekilde hiç bir...
Ynt: Yurt Dışı Turu İçin Gezi Arkadaşı
Merhaba, trenle (interrail) mi düşünüyorsunuz? Bizim de bir arkadaşla ağustos-eylül gibi öyle bi düşüncemiz var ama net değil açıkçası..