tacan kullanıcısının son içeriği

1. tacan

Garmin mi ? Magellan mı ?

Ynt: Garmin mi ? Magellan mı ? TÜM ARKADAŞLARA YARDIMLARINDAN DOLAYI ÇOK TEŞEKKÜR EDEREK BAŞLAMAK İSTİYORUM. DENİZDE KULLANMAK İSTEDİĞİMİZ GPS'E DENİZ HARİTALARINI YÜKLEYEREK DERİNLİKLERİ GÖRMEK İSTİYORUZ. UFAK BİR TEKNEMİZ (HEM YELKEN HEMDE MOTORUMUZ MEVCUT) VE ELEKTRİK TERTİBATIMIZ VAR.
  2. tacan

Ynt: Garmin mi ? Magellan mı ? arkadaşlar yorumlarınız ve yardımlarınız için hepinize teşekkürler ;D
  3. tacan

Ynt: Garmin mi ? Magellan mı ? ewet daha önce gps kullandım bilgim fena değil fakat denizde kullnmadım deniz haritaları için acemiyim. Deniz haritalarının detaylı olması benim için daha iyi sonuçta kara haritalarının 25000 liklerinden kullanabilirim.
  4. tacan

Ynt: Garmin mi ? Magellan mı ? sağ olun reha bey, tekne ile gezerken deniz haritalarından faydalanmak ayrıca maden ve orman içinde uyduları yakalayabilecek kabilyette bir gps cihazına ihtiyacımız var
  5. tacan

Arkadaşlar, 2 adet GPS arasındA SEÇİM YAPMAK İÇİN SİZİN GÖRÜŞLERİNİZİ İSTİYORUM. mAGELLAN eXplorist XL mi yoksa GARMİN GPS MAP 60 CSX mi alayım? İkisi arasında 2 kata varan fark var(Macellan pahalı). GPSi hem karada hemde denizde kullanmak istiyorum öneri ve görüşlerinizi bekliyorum...
  6. tacan

Navitech Dokunmatik Ekran P140S Navigasyon Sistemi

Ynt: Navitech Dokunmatik Ekran P140S Navigasyon Sistemi verdiğiniz adrese baktım fakat sayfada hiçbir şey açılmadı (göremedim). Acaba benim browserimde mi bişey var. site mi bozulmuş?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri