Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Garmin mi ? Magellan mı ?
TÜM ARKADAŞLARA YARDIMLARINDAN DOLAYI ÇOK TEŞEKKÜR EDEREK BAŞLAMAK İSTİYORUM. DENİZDE KULLANMAK İSTEDİĞİMİZ GPS'E DENİZ HARİTALARINI YÜKLEYEREK DERİNLİKLERİ GÖRMEK İSTİYORUZ. UFAK BİR TEKNEMİZ (HEM YELKEN HEMDE MOTORUMUZ MEVCUT) VE ELEKTRİK TERTİBATIMIZ VAR.
ewet daha önce gps kullandım bilgim fena değil fakat denizde kullnmadım deniz haritaları için acemiyim. Deniz haritalarının detaylı olması benim için daha iyi sonuçta kara haritalarının 25000 liklerinden kullanabilirim.
sağ olun reha bey,
tekne ile gezerken deniz haritalarından faydalanmak ayrıca maden ve orman içinde uyduları yakalayabilecek kabilyette bir gps cihazına ihtiyacımız var
Arkadaşlar,
2 adet GPS arasındA SEÇİM YAPMAK İÇİN SİZİN GÖRÜŞLERİNİZİ İSTİYORUM. mAGELLAN eXplorist XL mi yoksa GARMİN GPS MAP 60 CSX mi alayım? İkisi arasında 2 kata varan fark var(Macellan pahalı). GPSi hem karada hemde denizde kullanmak istiyorum öneri ve görüşlerinizi bekliyorum...
Ynt: Navitech Dokunmatik Ekran P140S Navigasyon Sistemi
verdiğiniz adrese baktım fakat sayfada hiçbir şey açılmadı (göremedim). Acaba benim browserimde mi bişey var. site mi bozulmuş?