tamirdji kullanıcısının son içeriği

1. T

Vitara 3Kapı Jeep Almak İstiyorum - Nasıl Bir Arabadır

Herkese Merhaba , Jeep konusunda deneyimli abilerimin ve arkadaşlarımın kıymetli bilgilerine ihtiyacım var. Uzun zamandır almak istediğim Vitara'yı buldum sonun da ancak bazı sorular var kafayı kurcalıyor. Arabayi hiç tanımıyorum genel olarak baktığımızda motoru sağlam, kaporta iyi,lastikler...
  2. T

Bor Katkıları Hakkında Detaylar

Ynt: Bor Katkıları Hakkında Detaylar Merhaba, Otomotivde uzun yıllar teknisyenlik yapmış biri olarak en iyi koruyucunun yine motor yağı olduğunu söyleyeceğim.Motor yağı derken akıllı moleküllü diye reklamı yapılan yağlardan bahsetmiyorum. Onlarda aynı şekilde tortu ve katmanlaşma yapıyor...
  3. T

1987 Model Hilux Yedek Parça ?..

Ynt: 1987 Model Hilux Yedek Parça ?.. Merhaba , İnternetten aışveriş yapılmaması konusunda sizinle hem fikirim arkadaşlar fakat bu işi hakkıyla yapanlara da haksızlık etmeyelim.Zira bende internetten yedek parça satışı yapan biriyim. Tüm güvenlik önlemlerini aldım ve bunun için yatırım...
  4. T

GALLOPER II - iyi bir tamirci var mı?

Ynt: GALLOPER II - iyi bir tamirci var mı? Merhaba , Eski bir hyundai ci olarak bu araçların tamircileriniz bulmanız biraz zor.Fakat size direksiyon konusunda yardımcı olmak isterim.Eğer hala araca bir işlem yaptırmadısanız bir pompa araştıralım uygun fiyatlı sizi buradan bilgilendireyim ...
  5. T

Santa Fe Hakkında

Ynt: Santa Fe Hakkında Sayın californian , Hyundai markasının uzun süre tamir , bakım yedek parça vs. işlemlerini yapan biri olarak arabayı tek kelimeyle özetlemek gerekirse;sorunsuz bir araçtır derim . Bu aracın yağını suyunu ve yakıtını koydıktan sonra ailenle istediğin her yere gitme...
  6. T

Hyundai excell ile ilgili teknik bilgisi veya elinde katalog olan varmı?

Ynt: Hyundai excell ile ilgili teknik bilgisi veya elinde katalog olan varmı? Murat bey merhaba , Aracınız ile ilgili her türlü sorun yedek parça ve teknik bilgi arşamasında size yardımcı olabilirim.Bu araçlar hakkında yeterli donanıma sahibim.Araç kullanma klavuzuna geilince Hyundai Accent...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,927
Kayıtlı Üye Sayımız
166,706
Kaydolan Son Üyemiz
psikanak

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri