Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar,
Bir sene önce Karavanda 7-24 Yaşam diye başlık açıp yardımlarınızı almıştım. Hayalim olan karavanda sürekli yaşamı gerçekleştirdim bir sene boyunca. Çok özel anılar biriktirdim karavanımla. Ama şimdi maddi sebeplerden dolayı satışa çıkardım.Aşağı linkini paylaşıyorum ilgilenen...
Teşekkür ederim uyarılarınız için. Tabi ki öncelik çevreye zarar vermemek bunun bilincindeyim. Alternatif çözümler arıyacağım ya da dediğiniz gibi güney karavandan kasetli wc talebinde bulunacağım. Tekrardan teşekkür eder esenlik dilerim :)
Tamam onu deneyeceğim .Bunun dışında araçlarlarla ilgili bak bunun özellikleri seni daha rahat ettirir veya az sorun çıkartır diyeceğiniz bir şeyler var mı? Kusura bakmayın detaylı sormamın sebebi sadece bir gece karavanda kaldım .Haliyle tecrübeli değilim.. Ama ağır basan, aklıma yatan dolly...
ilgileniğinizi için teşekkür ederim. Yat tipi tuvalet benim de aklımı karıştırmakta. Daha önceki yorumlarda da karşılaştırma yapılmış yat tipi ve kasetli wc için. Boşaltma sorununu yol kenarındaki kanalizasyon çukurlarına atmakla çözülebilir mi bilmiyorum ama böyle düşünüyorum şuanda . Bir de...
Tekrardan merhabalar, motokaravan almaya karar verdim ve okul aciklama kadar almak istiyorum . Baslikta ilanlar var bi Karavanci olarak bakabilir misiniz ? Bak surasi eksik , boyle boyle sikintilar yasarsin bu aracla gibi gibi yorumlar ... inanin bu isimi cok kolaylastirir. Simdiden vaktinizi...
Merhabalar ,
Daha önce bu linkte bahsettim durumumdan ( Motokaravanda 7-24 Yaşam). Sizden ricam aşağıdaki linklerden araçlara bakıp fikirlerinizi belirtebilir misiniz? Özellikle uzun süreli yaşamayı hangisi kolaylaştırır ya da hangisi daha az sorun yaşatır ? Birde yazılan fiyatlar uygun mudur...
Merhabalar tekrardan aşağıdaki linklerden araclara bakıp fikirleriniz belirtebilir misiniz? Özellikle uzun süreli yaşamayı hangisi kolaylaştırır ya da hangisi daha az sorun yaşatır ? Birde yazılan fiyatlar uygun mudur pazarlıkta kaça kadar inilmelidirki her iki tarafta kazançlı çıksın? 2009...
Tamamdir abi dediklerin kulaga kupe oldu. Cekme karavan dediginiz gibi uzun oluyor hem benim soforluk onu kaldiracak seviyede degil maalesef... Motokaravani almadan once mutlaka tanisicam ,yardimlarinizi bekliyorum ..
Tesekkurler,hosca kalin