tanokaya kullanıcısının son içeriği

1. T

Evimi (karavanımı) Satıyorum

Merhabalar, Bir sene önce Karavanda 7-24 Yaşam diye başlık açıp yardımlarınızı almıştım. Hayalim olan karavanda sürekli yaşamı gerçekleştirdim bir sene boyunca. Çok özel anılar biriktirdim karavanımla. Ama şimdi maddi sebeplerden dolayı satışa çıkardım.Aşağı linkini paylaşıyorum ilgilenen...
  2. T

Motokaravanda 7-24 Yaşam

Cevaplarınız için teşekkür ederim. Hala araştırmaktayım..
  3. T

İlandaki Araçları Değerlendirme

Teşekkür ederim uyarılarınız için. Tabi ki öncelik çevreye zarar vermemek bunun bilincindeyim. Alternatif çözümler arıyacağım ya da dediğiniz gibi güney karavandan kasetli wc talebinde bulunacağım. Tekrardan teşekkür eder esenlik dilerim :)
  4. T

Motokaravanda 7-24 Yaşam

Tamam onu deneyeceğim .Bunun dışında araçlarlarla ilgili bak bunun özellikleri seni daha rahat ettirir veya az sorun çıkartır diyeceğiniz bir şeyler var mı? Kusura bakmayın detaylı sormamın sebebi sadece bir gece karavanda kaldım .Haliyle tecrübeli değilim.. Ama ağır basan, aklıma yatan dolly...
  5. T

ilgileniğinizi için teşekkür ederim. Yat tipi tuvalet benim de aklımı karıştırmakta. Daha önceki yorumlarda da karşılaştırma yapılmış yat tipi ve kasetli wc için. Boşaltma sorununu yol kenarındaki kanalizasyon çukurlarına atmakla çözülebilir mi bilmiyorum ama böyle düşünüyorum şuanda . Bir de...
  6. T

Motokaravanda 7-24 Yaşam

Müsait olursanız cok güzel olur .. Kafama takılan soruları sorar ufak bir sohbet ederiz
  7. T

Degerli buyuklerim yorumlariniz bekliyorum . Acele etmemim sebebi haftaya okulun baslamasi .. Soyle bir kac gun yerlesip duzen kurmaya calisicam o yuzden Herkese Tesekkurler simdiden , Iyi gunler
  8. T

Motokaravanda 7-24 Yaşam

Adanali abim tekrardan merhabalar , basliga yazdigim ilanlara bakabilir misin ? Vaktini caldigim icin ozur dilerim . Yorumlarin benim icin degerli
  9. T

Motokaravanda 7-24 Yaşam

Tekrardan merhabalar, motokaravan almaya karar verdim ve okul aciklama kadar almak istiyorum . Baslikta ilanlar var bi Karavanci olarak bakabilir misiniz ? Bak surasi eksik , boyle boyle sikintilar yasarsin bu aracla gibi gibi yorumlar ... inanin bu isimi cok kolaylastirir. Simdiden vaktinizi...
  10. T

Motokaravanda 7-24 Yaşam

Ilgilendiginiz icin tesekkur ederim. Benim hayalimdeki tasarimi yapmissiniz tebrikler ... Hali hazirda olan var mi elinizde ?
  11. T

Merhabalar , Daha önce bu linkte bahsettim durumumdan ( Motokaravanda 7-24 Yaşam). Sizden ricam aşağıdaki linklerden araçlara bakıp fikirlerinizi belirtebilir misiniz? Özellikle uzun süreli yaşamayı hangisi kolaylaştırır ya da hangisi daha az sorun yaşatır ? Birde yazılan fiyatlar uygun mudur...
  12. T

Motokaravanda 7-24 Yaşam

Merhabalar tekrardan aşağıdaki linklerden araclara bakıp fikirleriniz belirtebilir misiniz? Özellikle uzun süreli yaşamayı hangisi kolaylaştırır ya da hangisi daha az sorun yaşatır ? Birde yazılan fiyatlar uygun mudur pazarlıkta kaça kadar inilmelidirki her iki tarafta kazançlı çıksın? 2009...
  13. T

Motokaravanda 7-24 Yaşam

Tamamdir abi dediklerin kulaga kupe oldu. Cekme karavan dediginiz gibi uzun oluyor hem benim soforluk onu kaldiracak seviyede degil maalesef... Motokaravani almadan once mutlaka tanisicam ,yardimlarinizi bekliyorum .. Tesekkurler,hosca kalin
  14. T

Motokaravanda 7-24 Yaşam

Zorluk derken biraz acabilir misiniz? Bu zorluklari ogrenmek isimi biraz kolaylastirabilir ya da almaktan vazgecebilirim ,Tesekkurler
  15. T

Motokaravanda 7-24 Yaşam

Merhabalar Adanali abim ,arac derken motokaravandan mi bahsettiniz?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri