Tarık Ersal kullanıcısının son içeriği

1. Tarık Ersal

Yaşam Aküsü 2

Anında cevap için çok teşekkür ediyorum. Anladığım kadar hiç deşarj etmeden 1-2 ay aralıklarla şarj etmemi öneriyorsunuz sanırım. Jel aküler için bunun haricinde her hangi bir bakım gerekir mi sizce?
  2. Tarık Ersal

Yaşam Aküsü 2

Harika gelişmeler. Umarım ülkemiz yetkilileri de güneş ve rüzgar gibi temiz enerji sağlayabilen kaynakların kullanımı konusunda gerekli destekleri bizlerden esirgemez. Bu arada akü ve akü sağlığına ilişkin tüm yazılanları okumama rağmen (o kadar geniş bir bilgi birikimi var ki emin de değilim)...
  3. Tarık Ersal

Akü Konusunda Tavsiyelerinize İhtiyacım Var

Ynt: Akü Konusunda Tavsiyelerinize İhtiyacım Var Sevgili Şenol, Hoş buldum. :) Düzenlediğin dosyayı açtım. Hazırlayanların ve senin ellerinize sağlık. Her karavancı için bulunmaz bir kaynak. RASTGELSİN kardeş.
  4. Tarık Ersal

Ynt: Akü Konusunda Tavsiyelerinize İhtiyacım Var Mesut bey, İlginize ve titizlikle verdiğiniz cevaplara çok teşekkür ediyorum. İlk fırsatta öğrendiklerimi uygulayıp yollara düşmek dileğindeyim. :)
  5. Tarık Ersal

Ynt: Akü Konusunda Tavsiyelerinize İhtiyacım Var Mesut bey, Excel dosya için her şeyi denedim ancak açamadım. :) Buzdolabımın 220 voltluk motorunu değiştirdim. Samsung 12 volt motor takıldı ve gayet sağlıklı çalışıyor. Motoru takan ustamdan aldığım bilgiye göre en sıcak hava şartlarında 5 Ah...
  6. Tarık Ersal

Ynt: Akü Konusunda Tavsiyelerinize İhtiyacım Var Mesut bey merhaba, Cevabınız için teşekkür ediyorum. Sormuş olduklarınıza cevap vererek ilerleyeyim. Şebekeden ya da araçtan enerji almaksızın sadece güneş enerjisi ile işimi halletmek istiyorum. Yaz aylarında tatil amaçlı ve mümkün olduğunca...
  7. Tarık Ersal

Sevgili gezenbilir.com üyesi karavan severler merhaba, 320X200 ebatlarında bir (Can) çekme karavan sahibiyim. Karavanımı aldığım 2013 yılından bu yana sizlerin tecrübe ve fikirleri ile oldukça bilgi donandım. Öncelikle bunun için bilgisini paylaşan kişilere tek tek teşekkür ediyorum. Cevabını...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,927
Kayıtlı Üye Sayımız
166,950
Kaydolan Son Üyemiz
blizzard22

Çevrimiçi üyeler

Geri