taskinokcu kullanıcısının son içeriği

1. T

Kamptaki Böcekler Hakkında

Uzun bir süredir kamp yapıyorum fakat şu aralar doğadaki malzemeleri kullanıp barınak yapmaya merak saldım.Bir çok video izledim fakat kimse böceklerden bahsetmiyor.Yerle direk temas olmayacak yaprak üstünde yatıyor olacağız fakat böceklerin 2 cm i aşması pek de zor değil.Açıkta yemek...
  2. T

İlk Bahar - Yaz Çadır Yardımı

Ynt: İlk Bahar - Yaz Çadır Yardımı İlkbahar yaz çadırları konusnda kesinlikle husky bizam öneririm.Bu çadırla birlikte en çok lafuma summertime tercih ediliyor fakat lafuma birazcık ağı.Araştırma yaparsan incelemeler ve yorumlardan anlarsın zaten.Kesinlikle fiyat- kalite bakımından en iyi...
  3. T

İzmir Orman İçi Kamp Yeri

Ynt: İzmir Orman İçi Kamp Yeri Gökkayada ki çeşmenin içinde ve yakınlarında zor da olsa bulabilirsiniz.Fakat dikkat edin girceğiniz orman yolu gibi birçok yol var.Unutmayın yol düzleşmeye başlayıp yaklaşık 1 km düz giderse ve çesme görürseniz.Çeşmenin 200 mt ilerisinde sol tarafta sola doğru...
  4. T

Ynt: İzmir Orman İçi Kamp Yeri Yamanlar dağına çıkıp da yokuşlar bitmişken solda bir çeşme var.İçeri giden bir ormancı yolu.Yolu takip edip yerlilerinin gökkaya dediği 200 300 metrelik koskocaman bir kaya vardır. hemen altında da çeşme.Çeşmenin aşağı tarafında harika bir çayır var.Tek kötü yanı...
  5. T

Ynt: İzmir Orman İçi Kamp Yeri Evet maalesef haftasonları çok dolu oluyor(geceleri hariç), kafa dinlemek isterseniz karagöl ü önermem.kurbağayı çok merak ederseniz haftaiçi bir akşam orda kalın derim.Ben tesis sevmediğim için bir kamp tadı alamamıştım ordan.Giderseniz de tuvaletlerin...
  6. T

Ynt: İzmir Orman İçi Kamp Yeri Kurbağa genelde kıyıda avlanır.Haliyle kurbağanın vücudunun yarısı dışarıda olur.Aksiyon olsun istersen dizlerine kadar gir öyle dene , ben de çok denedim fakat bir tane vurabildim şu ana kadar.Eğer sabah istediğin kadar vurmazsan geceleri üstüne fener tutarak...
  7. T

Bora Bıçakları Hakkında

Ynt: Bora Bıçakları Hakkında Gönül ister tabi bir de victorinox alayım fakat öğrenci adamız, hepsi ard arda olmuyor :D İzmirde yaşıyorum fakat, Çankaya da satış bayii ne gidip bıçakları göreceğim, öyle alacağım.Dikkat ettiyseniz wild boar aralarında kısa olan tek bıçaktı çünkü sadece...
  8. T

Ynt: İzmir Orman İçi Kamp Yeri Aynen öyle , genede şunu izlemekte fayda var. http://www.youtube.com/watch?v=5a6JI7qIhso
  9. T

Bora Bıçakları Hakkında

Merhabalar, kamp ve outdoor aktivitelerinde kullanmak için Bora almaya karar verdim(Lütfen başka marka önermeyin). Dal yonta, et kesme, ve kamptaki küçük büyük işlerimi hallaetmede kullanacağım.Birkaç model arasında kaldım.Şimdilik favorim M 418 Wild Boar.Diğerleri ise bunlar.Başka model...
  10. T

Ynt: İzmir Orman İçi Kamp Yeri Merhabalar, Yamanlar dağı nı mutlaka duymuşsunuzdur.Eteklerindeki mezarlığın önüne kadar eshot var.Yukarıya 12 km yürüdükten sonra yokuş inmeye başlarsınız. Dağın tepesindeki baz istasyonlarına yaklaştıkca istediğiniz yerden kuzey yönüne girin.Çok aralarda çok...
  11. T

Amatör Gezgine Yardım

Ynt: Amatör Gezgine Yardım Bende ilk çantamı kemeraltından almıştım fakat 3 senedir hala kullanıyorum çok da kahrımı öekmiştir ama sandığından çok daha sağlam çıktı.Genede sen yanında bir bilenle gidersen güzel çantalar bulabilirsin.Zaten bundan önce söylediğim bütçe 290 tl tutuyordu.Umarım...
  12. T

Amatör Gezgine Yardım

Ynt: Amatör Gezgine Yardım Öncelikle şunu söyleyeyim ki bütçeni kesinlikle arttırmalısın... Ayrıca 40 lt çantanın seni idare etmesinin imkanı yoktur çadır bile zar zor sığar içine.En ucuza 170 tl yeloap miwok yada loap kayuk alabilirsin ben kayuk kullanıyorum öneririm.Marka ve kaliteden ödün...
  13. T

50+10 Lt Çanta

50+10 lt Loap miwok çanta 3-4 günlük kamplar için yeterli olur mu? Husky bizam çadırım var.Çadırın çantanın yarısından fazlasını doldurup boş alan bırakmama olasılığı var mıdır?
  14. T

Çadır Ve Çanta Önerileriniz

Merhabalar, İzmirde genellikle sonbahar ve kış mevsimi için uzun zamandır çadır arıyorum.İzmir sıcak bir memleket olduğu için birçok kişi 3 mevsimlik çadırın bana yeterli olacağını söyledi.Bende birkaç çadır arasında kaldım.Husky Bizam, Lafuma summertime ve Loap berg 2.Sizce hangisi tercih...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR