Hocam sormayı unuttum bir de bu karagölde çok piknikçi var mıdır? Grup olarak gideceğimizden kimseyi rahatsız etmemek adına ıssız bir yer arıyoruz dataskinokcu' Alıntı:Kurbağa genelde kıyıda avlanır.Haliyle kurbağanın vücudunun yarısı dışarıda olur.Aksiyon olsun istersen dizlerine kadar gir öyle dene , ben de çok denedim fakat bir tane vurabildim şu ana kadar.Eğer sabah istediğin kadar vurmazsan geceleri üstüne fener tutarak vurmayı dene.Çok daha kolay bir yoldur genelde öyle avlanır.Bir de dikkat edilmesi gereken konu kurbağayı vursan bile bazen kaçabiliyorlar.Soğukkanlı oldukları için acıyı bizden farklı hissediyorlar, sonra can çekişerek balıklara yem olmasınlar.Şimdiden iyi kamplar size![]()
İstikamet belirlendi o zamantaskinokcu' Alıntı:Yamanlar dağına çıkıp da yokuşlar bitmişken solda bir çeşme var.İçeri giden bir ormancı yolu.Yolu takip edip yerlilerinin gökkaya dediği 200 300 metrelik koskocaman bir kaya vardır. hemen altında da çeşme.Çeşmenin aşağı tarafında harika bir çayır var.Tek kötü yanı kampı kurumuş tezeklerden temizlemek gerkeiyor.Kimse de rahatsız etmez sizi.Yolun devamıda girdiğiniz yolun 1 -2 km ilerisine çıkar.Kesinlikle ama kesinlikle öneririm.Düşünmeden buraya gidin derim.
Dağ istemezsende foçada fransız koyu var.Az bilinen güzel bir koy.Ama ben ormanda kamp yapmaktan yanayım.