tawara kullanıcısının son içeriği

1. T

1200 Kg Karavan Icin Rav4 Yeterli Mi

Var bosal taktirdim. Ankarada hazelser takiyor. Tekne cekiyorum. Bi problem yasmadim. Tavsiye ederim. Bana sanki zorlar gibi geliyor. Ama olmadi karavan alip sonra arabayi degistiricez. SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. T

1200 Kg Karavan Icin Rav4 Yeterli Mi

Merhabalar aracim rav4 2007 2.0 benzinli otomatik 4 vites. Bu aracla 1200 kg civari karavan cekebilir miyim. Bana zorlar gibi geliyor... SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. T

Tüfek Seçimi Konusunda Yardım

Ynt: Tüfek Seçimi Konusunda Yardım o koca kafalı uzun saçlı oda arkadaşına uyma. şeytanın ta kendisidir o.
  4. T

Kendi Kamp Ocağınızı Yapın

Ynt: Kendi Kamp Ocağınızı Yapın projenin detayları http://www.youtube.com/watch?v=1a4usVePCrQ
  5. T

Ynt: Kendi Kamp Ocağınızı Yapın reşo yakıtı diye satılanlar jel halinde metil alkol. sahada deneme fırsatım oldu. inanın çoook uzun zaman alıyor az bi suyu kaynatmak.
  6. T

Ynt: Kendi Kamp Ocağınızı Yapın şu noktayı açıklamakta fayda var.su borusundan olan kısmın içinde çakmak gazı doldurmak için kullanılan tüplerden var.bitince yenisini takıyorsunuz.yani mantık pahalı ocaklarla aynı. güvenlikte dikkat edilmesi gereken ayar vidasının önüne takoz koymak. burdaki...
  7. T

Ynt: Kendi Kamp Ocağınızı Yapın yeni projem toplam maliyet 10 tl butan gazı kullandım onun da fiyatı 1-2 tl arası. henüz arazide deneme fırsatım olmadı projemin örnek alınarak yapılması ya da kullanılması sırasında doğacak olumsuzluklardan mesul değilim.bazı noktalarda dikkat etmek...
  8. T

Ynt: Kendi Kamp Ocağınızı Yapın ocak ısındıkça yakıtın buharlaşması artar dolayısıyla alev birleşerek toplu halde yanar.eğer üstüne ısıtacağınız şeyi koyarsanız tek tek deliklerden çıkar. burada dikkat edilmesi gereken ocağın ısısını düşürmemek. örneğin cezveyi temas ettirirseniz ısı büyük...
  9. T

Ynt: Kendi Kamp Ocağınızı Yapın kendi aseton ocağım http://www.youtube.com/watch?v=MF5nhX5hu78
  10. T

Kampta Rahat Etmek İçin Çakı - Bıçak Seçimi ?..

Ynt: Kampta Rahat Etmek İçin Çakı - Bıçak Seçimi ?.. erce93 size en uygun bıçak ihtiyaçlarınızı en iyi karşılayan,ele en iyi oturanıdır. görmeden elinize almadan karar vermeyin.netten almayı önermiyorum tavsiyem gidin bakın ona göre karar verin.
  11. T

Ynt: Kendi Kamp Ocağınızı Yapın ben de yaptım bu ocaklardan aseton yakmıştım baya eğlenceli.ufak bi not : ocağı yaparken içine cam elyafı koyun derler. ben eski tip bulaşık teli kullandım aynı işi gördü.
  12. T

Outdoor Çakmak

Ynt: Outdoor Çakmak bende honest marka hürmüz alevli çakmak var. rüzgarlı havalarda sıkınrı çekiyorum. firesteel+pamuk daha iyi sonuç veriyor. çakma zippo+orijinal zippo benzin öneririm.kaybolduğunda çok paranız gitmez:)
  13. T

Kampta Rahat Etmek İçin Çakı - Bıçak Seçimi ?..

Ynt: Kampta Rahat Etmek İçin Çakı - Bıçak Seçimi ?.. merhaba ben victorinox hunter, cold steel brave heart,leatherman e300,bora lynx,buck kullanıyorum. içlerinde en sevdiğim victorinox hunter: kılıfıyla beraber çok kolay taşınıyor. testeresi bi harika kesiyor ,konserve ve gazoz açacağı yıldız...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,953
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri