Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Sitedeki Ford Ranger Sahiplerinin Listesini Çıkaralım
bende ön arka tampon snorkel bide güzel bi mt lastik alcam bendekiler çamurda iyi diil ama kumda iş yapıyo maliyetler nedir acaba..?
Ynt: Sitedeki Ford Ranger Sahiplerinin Listesini Çıkaralım
vince fazla asılamasaydınız tampon kopcak gibi duruo egilmiş aşaya doru ama çok güzel kareler şileyi seviyiosunuz anlaşılan :)
Ynt: CJ - 5 ve CJ - 7
abi valla bizde kaldıgı sürece hiç bi parça almadıgımız için hiç araştırmadım :) çok saglam arababi tek arazi vitesinde çok zorlamış babam ormanda dişli kırmıştı arazi şanzumanından vitese taktıgın zman takır tukur sesler geliyodu onuda bostancıda çok iyi bi şanzuman...
yok abi unutmam dükkanda öyle tozlanmış bi şekilde duruyo rafta ya beni yada seni bekliyo ...:)ama benimki gibi güzel bi fj 45 biraz zor bulurum heralde ben :)
yok abi ben abime rica ettim yunanistanda buldu böyle bşy ordan getirdiler ... :) krom bunlar nikelaj filan diil aslında kasanın içine olsa daha gizel olrdu ..:)
abi benim sahra çölüyle işim olmaz . evden ormana gidim bana yetr ama ben bu petlasları almakla hata yaptım arabayı çok yoruyodu kumda çok zor dönüyo hep 4L ye alıyodum ... bide arabayı satmadan önce baya bi para verip 2 tane eksoz almıştım .. onlar hatıra olarak kaldı...