taylan demirdöven kullanıcısının son içeriği

1. taylan demirdöven

Hilux Fotoğrafları..

Ynt: Hilux Fotoğrafları.. teşekkrler teletaştan alıp toplamıştı babam sonra biri geldi zorla aldı gitti :D
  2. taylan demirdöven

Hilux Fotoğrafları..

Ynt: Hilux Fotoğrafları.. bende kısmet olrsababamınki gibi bi hilux yapıcam ilerde:) :)
  3. taylan demirdöven

Hilux Fotoğrafları..

Ynt: Hilux Fotoğrafları.. 2 tanede benden :)
  4. taylan demirdöven

Sitedeki Ford Ranger Sahiplerinin Listesini Çıkaralım

Ynt: Sitedeki Ford Ranger Sahiplerinin Listesini Çıkaralım şnorkel safarimi yoksa el yapmı fiberden mi yapılıyo?
  5. taylan demirdöven

Ynt: Sitedeki Ford Ranger Sahiplerinin Listesini Çıkaralım bende ön arka tampon snorkel bide güzel bi mt lastik alcam bendekiler çamurda iyi diil ama kumda iş yapıyo maliyetler nedir acaba..?
  6. taylan demirdöven

Ynt: Sitedeki Ford Ranger Sahiplerinin Listesini Çıkaralım tamponu nerde kime kaça yaptırdınız?? oo patrolde hakkaten bayabaya yüzüyo ...
  7. taylan demirdöven

Ynt: Sitedeki Ford Ranger Sahiplerinin Listesini Çıkaralım bşy sorcam tamponun nerde yaptırdınız bende yaptırmak istiyorum baya güzel duruyo.. benim ranger a çok yakışıcak
  8. taylan demirdöven

Ynt: Sitedeki Ford Ranger Sahiplerinin Listesini Çıkaralım ama sizin araba batmamışki vincimi deniyodunuz?
  9. taylan demirdöven

Ynt: Sitedeki Ford Ranger Sahiplerinin Listesini Çıkaralım vince fazla asılamasaydınız tampon kopcak gibi duruo egilmiş aşaya doru ama çok güzel kareler şileyi seviyiosunuz anlaşılan :)
  10. taylan demirdöven

CJ - 5 ve CJ - 7

Ynt: CJ - 5 ve CJ - 7 abi valla bizde kaldıgı sürece hiç bi parça almadıgımız için hiç araştırmadım :) çok saglam arababi tek arazi vitesinde çok zorlamış babam ormanda dişli kırmıştı arazi şanzumanından vitese taktıgın zman takır tukur sesler geliyodu onuda bostancıda çok iyi bi şanzuman...
  11. taylan demirdöven

CJ - 5 ve CJ - 7

Ynt: CJ - 5 ve CJ - 7 yok abi unutmam dükkanda öyle tozlanmış bi şekilde duruyo rafta ya beni yada seni bekliyo ...:)ama benimki gibi güzel bi fj 45 biraz zor bulurum heralde ben :)
  12. taylan demirdöven

CJ - 5 ve CJ - 7

Ynt: CJ - 5 ve CJ - 7 zannedersem orda yapıyolar...
  13. taylan demirdöven

CJ - 5 ve CJ - 7

Ynt: CJ - 5 ve CJ - 7 yok abi ben abime rica ettim yunanistanda buldu böyle bşy ordan getirdiler ... :) krom bunlar nikelaj filan diil aslında kasanın içine olsa daha gizel olrdu ..:)
  14. taylan demirdöven

CJ - 5 ve CJ - 7

Ynt: CJ - 5 ve CJ - 7 abi benim sahra çölüyle işim olmaz . evden ormana gidim bana yetr ama ben bu petlasları almakla hata yaptım arabayı çok yoruyodu kumda çok zor dönüyo hep 4L ye alıyodum ... bide arabayı satmadan önce baya bi para verip 2 tane eksoz almıştım .. onlar hatıra olarak kaldı...
  15. taylan demirdöven

CJ - 5 ve CJ - 7

Ynt: CJ - 5 ve CJ - 7 şimdi arabayı mustafaabi(mustafazor) satın aldı kasasını filan söktü komple aracı topluyo toyota lc bölümünde var

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,953
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri