tcanbolat kullanıcısının son içeriği

1. T

Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Bu araç sanırım yaz aylarında Muğla Dalaman'da Tasiş tarafından gümrük ihalesinde satışa çıkan araç.Sağdan direksiyonlu idi,iyi hatırlıyorum.Sanırım 10-15 bin tl gibi bir fiyata satışa çıkmıştı.
  2. T

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Neydi acaba bu araç,siteden silinmiş de??
  3. T

Sırt çantası ile Rusya ve Moğolistan' da 60 gün - Gezi notları ve tavsiyeler

Ynt: Sırt çantası ile Rusya ve Moğolistan' da 60 gün - Gezi notları ve tavsiyeler Harika bir gezi,çok yararlı bilgiler.Elinize sağlık
  4. T

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Hakikaten 30.000km de olabilir mi?Eğer doğruysa,bu fiyata alınır mı?Aracı tanıyanımız var mı? http://www.araba.com/4156859/Fiat-50-NC-Karavan#xxlresim
  5. T

Zafira Camper ile Baba-Oğul Çanakkale Gezimiz (29 Ağustos-2 Eylül 2012)

Ynt: Zafira Camper ile Baba-Oğul Çanakkale Gezimiz (29 Ağustos-2 Eylül 2012) Baba oğul çok güzel bir gezi olmuş,Allah uzun ve sağlıklı ömür versin amcaya
  6. T

58ayhan rumuzlu Ayhan bey'in geçirdiği kaza

Ynt: 58ayhan rumuzlu Ayhan bey'in geçirdiği kaza Ayhan Bey geçmiş olsun,şifalar dilerim
  7. T

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Merhabalar,yine vaktinizi alıcam ama,bu araç hakkında bilgisi olan veya olmasa da ilandan görüldüğü kadarıyla yorum yapabilecek kimse var mı aramızda?Çok teşekkür ederim...
  8. T

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Bekir Kemal Bey,hosbulduk,saolun.Mustafa Bey hosgeldiniz,karavanıniz Cok hoş görünüyor .Selamlar
  9. T

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Merhaba,altta linkini verdiğim araç hakkında bilgisi olan,gidip gören veya fotolardan yorum yapabilecek bir kimse var mı acaba?Teşekkürler...
  10. T

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Seyyah54 ve BiBS hoşbulduk,hoşgördük,saolun
  11. T

Motokaravan Satın Almak İstiyorum.

Ynt: Motokaravan Satın Almak İstiyorum. Hayırlı uğurlu olsun,güle güle kullanın,Allah kazadan beladan korusun.
  12. T

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Teşekkür ederim yakınlığınız ve iyi dilekleriniz için,saolun.
  13. T

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Merhaba,ben Taner Canbolat.37 yaşındayım,Antalya'da serbest avukatlık yapıyorum. Siteye üyeliğim yeni değil,neredeyse her gün uğruyorum ama tanışmaya kısmet bugüneymiş. Bugüne kadar hiç karavanım olmadı,hatta karavana dahi binmedim.Nereden başlasam,o mu,bu mu...
  14. T

Araç Üstü Çadır Kampçıları ( Cartop Camper ) Buraya...

Ynt: Araç Üstü Çadır Kampçıları ( Cartop Camper ) Buraya... merhabalar,ahmet ustaya nasıl ulaşabiliriz?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,046
Kayıtlı Üye Sayımız
166,958
Kaydolan Son Üyemiz
seckincelem

Çevrimiçi üyeler

Geri