tek eldiven kullanıcısının son içeriği

1. tek eldiven

Antalya - Kamp Yerleri Hakkında

Ynt: Antalya - Kamp Yerleri Hakkında Geçen hafta antalya/beldibine gittim ve kampyeri ararken "Mandalina Kamping" diye tesadüfe bir kamp yeri buldum .Kesinlikle tavsiye etmiyorum!!Kampyeri otellerin arasında kötü bir yerde.Ve sahibi de afedersiniz ama öküzün birisi resmen.Kamping olduğuna dair...
  2. tek eldiven

Motosiklet İle Çadır Kampı

Ynt: Motosiklet İle Çadır Kampı Ben gittim birader, yol yedigöller lavhasına kadar süper ama dağ yoluna girdiğin zaman benim gittigim sene itibariyle pek güzel değildi.Yani asfalt değil toprak ve yer yer çukurlar vardı. Yedigöllere vardığın zaman zaten çadırlı misafirleri göreceksin.Bu mevsimde...
  3. tek eldiven

Antalya - Kamp Yerleri Hakkında

Ynt: Antalya - Kamp Yerleri Hakkında Adrasana gelmeden orası biraz uzakta kalıyor da bana, Kemer tarafında (Antalya merkeze yakın olması acısından ) bildiğiniz Kampingler varmı peki ?
  4. tek eldiven

Antalyada Çadır Kamp Alanı Tavsiye Eder Misiniz - 2013

Ynt: Antalyada Çadır Kamp Alanı Tavsiye Eder Misiniz - 2013 Antalya, merkeze en yakın hatta merkez de bir kamping varmı ? biliyormusunuz? 3 arkadaş bizde 3 günlük bir kamp yapmak istiyoruz. Çadır da kalacağız. Kemer de olabilir.
  5. tek eldiven

Batı Karadeniz De Kamping

Ynt: Batı Karadeniz De Kamping işaretli yerden kastınız "çatalağzı" diye yazan yerden sanırım tam olarak anlamadım orasını :(
  6. tek eldiven

Batı Karadeniz De Kamping

Herkese merhaba, Aşağıdaki gibi bir rotam var ve Karadeniz ereğli ile Amasra arasında kalan bölümde mola verip kamp yapmayı düşünüyorum.Buralarda bildiğiniz tavsiye edeceğiniz kampingler varmı?
  7. tek eldiven

Çıralı Da Kamp Düşünüyoruz Ama

Ynt: Çıralı Da Kamp Düşünüyoruz Ama Gençler, *Çıralı koyunda kalabileceğiniz kampingler var. Oralarda konaklayabilirsiniz. Olimposta çadırlık alan yok onu söyleyeyim.Vadiden aşagıya doğru iniyorsunuz kampingler denize çok uzak ve pahalı ayrıca yine sahile gidiş için bilet kestiriyorsunuz özel...
  8. tek eldiven

Ege Kıyılarında Camping Yer Tavsiyesi

Ynt: Ege Kıyılarında Camping Yer Tavsiyesi Merhaba gezenbilir ailesi ..Sitenize yeni üye oldum ve bende aynı rotayı yapmayı düşünüyorum yaklaşık olarak.Antalya-manavgat-kumluca-finike-kaş - fethiye-bodrum şuan ki planım, aslında oradan izmir ve balıkesir e gitmeyi istiyor gönlüm fakat zor gibi...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,168
Kayıtlı Üye Sayımız
167,058
Kaydolan Son Üyemiz
Fethiye Paraşüt

Çevrimiçi üyeler

Geri