Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Antalya - Kamp Yerleri Hakkında
Geçen hafta antalya/beldibine gittim ve kampyeri ararken "Mandalina Kamping" diye tesadüfe bir kamp yeri buldum
.Kesinlikle tavsiye etmiyorum!!Kampyeri otellerin arasında kötü bir yerde.Ve sahibi de afedersiniz ama öküzün birisi resmen.Kamping olduğuna dair...
Ynt: Motosiklet İle Çadır Kampı
Ben gittim birader, yol yedigöller lavhasına kadar süper ama dağ yoluna girdiğin zaman benim gittigim sene itibariyle pek güzel değildi.Yani asfalt değil toprak ve yer yer çukurlar vardı.
Yedigöllere vardığın zaman zaten çadırlı misafirleri göreceksin.Bu mevsimde...
Ynt: Antalya - Kamp Yerleri Hakkında
Adrasana gelmeden orası biraz uzakta kalıyor da bana,
Kemer tarafında (Antalya merkeze yakın olması acısından ) bildiğiniz Kampingler varmı peki ?
Ynt: Antalyada Çadır Kamp Alanı Tavsiye Eder Misiniz - 2013
Antalya, merkeze en yakın hatta merkez de bir kamping varmı ? biliyormusunuz?
3 arkadaş bizde 3 günlük bir kamp yapmak istiyoruz.
Çadır da kalacağız.
Kemer de olabilir.
Herkese merhaba,
Aşağıdaki gibi bir rotam var ve Karadeniz ereğli ile Amasra arasında kalan bölümde mola verip kamp yapmayı düşünüyorum.Buralarda bildiğiniz tavsiye edeceğiniz kampingler varmı?
Ynt: Çıralı Da Kamp Düşünüyoruz Ama
Gençler,
*Çıralı koyunda kalabileceğiniz kampingler var. Oralarda konaklayabilirsiniz.
Olimposta çadırlık alan yok onu söyleyeyim.Vadiden aşagıya doğru iniyorsunuz kampingler denize çok uzak ve pahalı ayrıca yine sahile gidiş için bilet kestiriyorsunuz özel...
Ynt: Ege Kıyılarında Camping Yer Tavsiyesi
Merhaba gezenbilir ailesi ..Sitenize yeni üye oldum ve bende aynı rotayı yapmayı düşünüyorum yaklaşık olarak.Antalya-manavgat-kumluca-finike-kaş - fethiye-bodrum şuan ki planım, aslında oradan izmir ve balıkesir e gitmeyi istiyor gönlüm fakat zor gibi...