Antalya - Kamp Yerleri Hakkında

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ilkfer Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 18
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 39,344
Adrasan - junglebells kamp alanini oneririm fiyatlari butun kamp alanlarindan ucuz .. hizmet ve yemekler harika ancak bahsettiginiz rakama 1 hafta kalmak cok zor gibi geliyor ..en son kişi başı günlük 15 tl falandi ..

Etiketler

Ynt: Antalya - Kamp Yerleri Hakkında

Geçen hafta antalya/beldibine gittim ve kampyeri ararken "Mandalina Kamping" diye tesadüfe bir kamp yeri buldum
.Kesinlikle tavsiye etmiyorum!!Kampyeri otellerin arasında kötü bir yerde.Ve sahibi de afedersiniz ama öküzün birisi resmen.Kamping olduğuna dair anayolun girişinde bir lehva var sonrasında ne bir levha var nede ilgileecek birisi olmadığından ve bizimde havanın sıcaklığı ve çevrenin yabancısı olduğumuzdan bir an önce bir yer ayarlama telaşında olduğumuzdan istifade sanırım uyanık bir cafe işletmecisi tarafından kamping arazisinde bulunan ve cafe ye ait yerlere para verip cadır kurdugum halde.Kampingin sahibi olduğunu söyleyen birisi tarafından sırf ona gidip arka taraftaki alana gidip cadır kurmadığımız için ve de gecelik 40 tl vermedik die bize vedali hastalarmışız gibi davranması gerçekten gecemizi ve o günü mahfetti.Ertesi sabah tabiiki orayı terk etmek zorunda kaldık.Sahil zaten otellerin istilası durumunda hiç tavsiye etmiyourum."beldibi mandalina kamping" :mad:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,839
Kayıtlı Üye Sayımız
166,940
Kaydolan Son Üyemiz
acelyakaratas

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR