Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Adrasan - junglebells kamp alanini oneririm fiyatlari butun kamp alanlarindan ucuz .. hizmet ve yemekler harika ancak bahsettiginiz rakama 1 hafta kalmak cok zor gibi geliyor ..en son kişi başı günlük 15 tl falandi ..
Geçen hafta antalya/beldibine gittim ve kampyeri ararken "Mandalina Kamping" diye tesadüfe bir kamp yeri buldum
.Kesinlikle tavsiye etmiyorum!!Kampyeri otellerin arasında kötü bir yerde.Ve sahibi de afedersiniz ama öküzün birisi resmen.Kamping olduğuna dair anayolun girişinde bir lehva var sonrasında ne bir levha var nede ilgileecek birisi olmadığından ve bizimde havanın sıcaklığı ve çevrenin yabancısı olduğumuzdan bir an önce bir yer ayarlama telaşında olduğumuzdan istifade sanırım uyanık bir cafe işletmecisi tarafından kamping arazisinde bulunan ve cafe ye ait yerlere para verip cadır kurdugum halde.Kampingin sahibi olduğunu söyleyen birisi tarafından sırf ona gidip arka taraftaki alana gidip cadır kurmadığımız için ve de gecelik 40 tl vermedik die bize vedali hastalarmışız gibi davranması gerçekten gecemizi ve o günü mahfetti.Ertesi sabah tabiiki orayı terk etmek zorunda kaldık.Sahil zaten otellerin istilası durumunda hiç tavsiye etmiyourum."beldibi mandalina kamping"