Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
63 Model Willy's, Ford, Cj Karması Bir Aracın Tadilatları bu konuya bakabilirsiniz veya bunlar gibi onlarca konu var garaj bölümünde @OuJBEG bey . Şimdiden kolay gelsin . Eski ustalar foruma pek bakamıyor galiba işten güçten . Her fırsatta garaj bölümünde a dan z ye ne kadar araç varsa...
Ynt: Cj-5 Alıyorum..
Güzel kardesim aragını insAllah bulursun fakat 6000 tl bütceyle ihtimal yok. Kac senedir satılık forumlarında dolasıyorum . Fakat 12 - 13 binden asagı alabilecegin cj 5 malesef yok. Bu fiyatlara bulabilecegin cj degil tuzla ,willys falan olur. Onlarada en az bir bu kadar...
Ynt: Trt Yolaçık (gezenbilir) Programı 22. Bölüm Duyurusu; Adana Enduro
Sedat bey merhabalar nasılsınız? Program bitmiş galiba epey zamandır yurt dısında idim. Bölğmleri buldum youtube kanalından fakat bu 22. bölümü bulamadım. Elinizde varsa yükleyebilirmisiniz. 26. bölümde dahil olmak üzere...
Ynt: Off Road Aracı Arıyorum
Valla dedigim gibi herhangibir 4x4 aracım olmadıgı için birsey diyemicem :) Ama siz 4-5 kişilik birseyler arıyordunuz. İlk mesajınızda öyle yazıyordu ? ???
Ynt: Off Road Aracı Arıyorum
Daha önce hiç 4x4 aracım olmadıgı için bir sey diyemiyecegim. Defendera yogunlasabilirsiniz ama öle gözüküyor siz sadace karar vermek istiyorusunuz :) Defender alın dese arkadaslar baya baya Def hastalıgı bulasmıs size :D
Not: Hocam eger su aracı alıcam diye...