Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Ranger Hakkında Bir Kaç Soru
Bendede 2004 model xlt modeli var 243bin de km.
aracı ilk aldığımızda bende cok evham yapmıştım orasından sesgeliyo burasından ses geliyo yok duman cıkıyo yok titriyo derken paranoyak oldum sonra sözüne güvendiğim bir usta kardeşim bu araba kamyonet sınıfında...
Ynt: Ford Ranger Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler Nelerdir?
Dediğiniz gibi bu aracı almadan önce bana yapılan baskılara ve anlatımlara karşı derinlemesine araştırdım ve km de 60 kuruş yakıtı göze almıştım.
Daha önce kartal aracım olmuştu kış döneminde felan aracın lpg de 60 kuruş yaktığını...
Ewett Aracımın Yağı Yağ filtresi yenilendi yağ olarak Casrol magnatec 10-40 dizel kullanıldı.
Takoz burç gibi altbakımda gereken bakımları yapıldı balatalar değişti.
toplamda 550 tl civarında bir maliyet tuttu. Herhangi bir...
Ynt: Ranger 2004 XLT Motor ve Difransiyel Yağ Numara ve marka Tavsiyeniz?
Şimdilik Bi bilgi veren olmadı ama benim buaradaki ustalardan öğrendiğim kadarı ile motor için 10-40 önerdiler 15-40 da olur ama araç turpolu olduğu için 10-40 daha iyi olur dediler. Castrol magnatek tavsiye etti herkez...
Açıkcası aracı alırken milletin çevreden söylediklerine bakarak km'de 60 kuruş yakmayı göze almıştım.
Ford alınırmı Çok yakar dord arabası zaten diğerlerinden fazla yaktığı için ucuz, bu araba 230 binde dizel araba o kilometrede...
Merhabalar Aracımızı yeni aldık yağda eksilme yok takip ettiğim kadarıyla ama motor yağının rengi resmen zift gibi simsiyah olmuş.
Anladığım kadarıyla yağın değişmesi gerekiyor,
Motor yağı olarak hangi numara yağ kullanmalıyım en iyi kalitede yağ hangisidir. tecrübenize inanıyorum.
Motor...
65 km içerisinde nekadarı çamurda arazide oynama nekadarı şehir içi kullanım bilmediğim için toplam 65 km karışık anlamında demek istedim
Eweeeeett İlk Yakıt sonucumu yazıyorum.Beni cok cok fazla korkutmalarına karşılık çok rahatladım. depoyu doldurup 215km yok yaptık. Bunun 150 km si uzun yol kalan 65 km si 4 çeker ve şehir içi kullanım. bu kullanım sonucunda depo...
Ewet zeminde aynı ve hatta mat siyah pütürlü bir boya ilede komple boyamışlar. Bu parayı harcayan arkadaşa teşekkürlerimi iletiyorum.Araçlarına gereğince bakan ve bakımlarını ihtiyaçlarını ihmal etmeyen tüm arkadaşlara adıma teşekkür...
Bu arada arka bagajın içerisine önceki ssahibi kalın ve ağır bir malzemeden kaplama yaptırmış. malzemenin ağır olduğunu arka kapağı açmak istediğimde anladım. sanırım parça olarak araca takılabilecek ağırlıklardan misli misline ağır...
Ynt: RFW lambası
Benim aracımdada RFW Düğmesi iptal edilmiş ama kendisi sönüyor. Sanırım kontak kapatıp açtığımızda sönüyor. Neden düğme iptal edilmiş? İlk araştıracağım konu bu aracımda şimdilik