teranos kullanıcısının son içeriği

1. T

Nissan Terrano II Hakkında Herşey

Ynt: Nissan Terrano Iı Hakkında Herşey Hararet sorunununa tek çözüm radyatörü daha yüksek kapasiteli olanı ile değiştirmektir.Başka çözüm aramayın.
  2. T

Desülfatör Kullanan ya da Yapan Var mı?

Ynt: Desülfatör Kullanan Ya Da Yapan Var Mı? Tamam, mekaniğini hallederseniz gerisi kolay. Memnuniyetle yardımcı olurum. PCB resim için teşekkürler.
  3. T

Ynt: Desülfatör Kullanan Ya Da Yapan Var Mı? Serdar Bey, 1-Gelen dosyada yalnızca şema var. Veya ben açamadım.Bu şema için hazırlanmış BCB varmı? 2-CNC konusunda yardımcı olmak isterim.Önemli ve zor olan makinanın mekanik parçalarının yapılması.Tanıdığınız bir torna, freze atölyesi olması...
  4. T

Ynt: Desülfatör Kullanan Ya Da Yapan Var Mı? Evet işimi görür.Sorun olmaz.ben onu CAD_CAM programında işleyip PCB'yi mekanik olarak kendi yaptığım CNC masa üstü tezgahta yapacağım.Yollar üzerinde bazı düzeltmeler yapmayı düşünüyorum.Birde paralel bağlı elektrolitik kondansatörler için...
  5. T

Ynt: Desülfatör Kullanan Ya Da Yapan Var Mı? Serdar Bey, Bu PCB üzerinde çalışmak istiyorum. İmkanınız varsa bu resmi DXF formatında, olmazsa yalnızca bakır yollarını siyah beyaz olarak gönderebilirseniz makbule geçecek. benim mail adresim: emirok8@hotmail.com. Selamlar.
  6. T

Range Rover Classic 1992 "owners Manual" İhtiyacı

Arkadaşlar r-r classic owners manual ihtiyacım var.elinde olan arkadaş varsa ve yardımcı olursa şimdiden teşekkür ederim. 1992 V8 3.9
  7. T

235/70/r16 At-ta Lastik Arıyorum

BF GOODRICH Tercihimdir. Satmak isteyen olursa haberleşelim.
  8. T

Satılık İkinci El Veya Yeni Tekne Malzemeleri

Elimizde ihtiyaç fazlası kullanılmış veya alıpta kullanmadığımız malzemeler olabilir ve bazılarımızın bu malzemelere ihtiyacı vardır.Burada bu arkadaşlar buluşurlarsa her iki taraf içinde iyi olur.ıvır-zıvır birçok malzeme bir kenara atılmış duruyorsa bunları değerlendirelim.Ülkemizde böyle bir...
  9. T

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey Benim YETSAN firmasından aldığım radyatör bakır kazanlı .Yerine güzelce oturdu.Ölçü sorunu yok .fakat bakır boru sayısı2 sıra olduğundan yeterli soğutma yapmadı.İstenirse YETSAN firmasına bakır kazanlı ve" 3 sıra takviyeli" tabir edilen radyatör siparişi...
  10. T

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey 4 Sıralı radyatör takan arkadaşlar varsa bu radyatörü nereden ve kaça temin ediyorlar? Bilgi verirlerse faydalı olur.
  11. T

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey Hararet sorununda son durum: Geçen sene orijinal aluminyum radyatörü çıkararak yerine yerli bir fabrikanın yaptığı bakır radyatörü taktım.Satıcı bu radyatörü hep veriyoruz şikayet gelmedi deyince ikna oldum.fakat birşey değişmedi.Sanradan anladımki bu...
  12. T

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey Özgür bey merhaba; Bende radyatörümü geçen sene değiştirdim.yazın rahat ederim düşüncesiyle.Fakat bu günlerde hava ısınınca eskisi gibi (yokuşta fazla basınca) hararetin yükseldiğini gördüm.Henüz uzun yolda denemedim.fakat İstanbulda 1 km lik yokuşlarda...
  13. T

Ynt: Desülfatör Kullanan ya da Yapan Var mı? ebay' da 2....usd dan birkaçbin dolara kadar çeşitler var ?? http://www.ebay.com/sch/i.html?_nkw=desulfator&_sacat=0&_odkw=Icom+IC-718&_osacat=0
  14. T

Ynt: Desülfatör Kullanan ya da Yapan Var mı? Sayın Ekmekçi merhaba; Bahsettiğiniz cihaz İstanbulda var. Bugün sordum fiyatı 260.-TL imiş.(burada böyle 100 usd=260.-TL !!) Tel:0212 2724983 Selamlar. Yeniden akü arayışındayken sohbet anında söz ettiğimde Önder Bey, ''Optimate 6'' adlı cihazı...
  15. T

Ynt: Desülfatör Kullanan ya da Yapan Var mı? Sayın Ferhat bey üretirseniz ben bir adet isterim. Selamlar.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,165
Kayıtlı Üye Sayımız
167,058
Kaydolan Son Üyemiz
Fethiye Paraşüt

Çevrimiçi üyeler

Geri