Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Adım Adım Defender'a Doğru
Ozan abi bu konuda deneyimli olduğu kadar yardım severdirde zamanında onun sayesinde çok şey öğrendim bu araçla alakalı tekrar teşekkür ederim abi . Edirne'den Gökhan.
Ynt: Defenderle Marmaris - Moskova Yolculugu
Anlatımınız oldukça güzel elinizden geldiğince fotoğraf çekebilirseniz bizler açısından da iyi olacaktır yolunuz açık olsun.
Ynt: Discovery 2 Td5 Almak..
Aracınız hayırlı olsun genel olarak araç beklentilerinizi karşıladımı? Yakıt tüketimi ne durumda bilgilendirirseniz çok memnun olurum bende sizin gibi bir araç alma arifesindeyim. Şimdiden teşekkürler.
Öncelikle herkese selamlar..
5 bin tl bütçe ile çalışır yürür durumda bir series alıp zamanla toparlamak istiyorum sizce bu bütçe ile başlayabilir miyim ?
Series alırken dikkat etmem gereken yerler varmıdır özellikle şu şöyle değilse alma dediğiniz yerler vs.
Ynt: Defender Hayalim Sizlerden Fikir Almak İstiyorum
Teşekkürler bu yılki organizasyona katılacağız inşallah bir aksilik çıkmazsa araç 10 yıldır aynı kişideydi zaten o da gözü gibi bakıyordu bende aranızdayım bundan sonra yeni aracımla