terry27 kullanıcısının son içeriği

1. terry27

The Bilo ( Geç Kalmış Bir Landrover 88 Macerası )

Ynt: The Bilo ( Geç Kalmış Bir Landrover 88 Macerası ) Abi soluksuz okudum bitince üzüldüm devam abi devam bekliyoruz ;D
  2. terry27

Defenderle Marmaris - Moskova Yolculugu

Ynt: Defenderle Marmaris - Moskova Yolculugu Hoşgeldiniz dinlendiğinizde yol hikaneyizi ve fotoğraflarınızı bekliyoruz.
  3. terry27

Yepisyeni Defenderimmmmmm Sonunda Bende Aldımmmmm :))))))

Ynt: Yepisyeni Defenderimmmmmm Sonunda Bende Aldımmmmm :)))))) Hayırlı olsun tekeriniz düz bassın. Fotoğrafları bekliyoruz
  4. terry27

Adım Adım Defender'a Doğru

Ynt: Adım Adım Defender'a Doğru Ozan abi bu konuda deneyimli olduğu kadar yardım severdirde zamanında onun sayesinde çok şey öğrendim bu araçla alakalı tekrar teşekkür ederim abi . Edirne'den Gökhan.
  5. terry27

Defender 110 Hardtop 300tdı (2005)

Ynt: Defender 110 Hardtop 300tdı (2005) İlgiyle ve imrenerek takip ediyorum kolay gelsin.
  6. terry27

1992 Dizel Defender Panel Satılık

Ynt: 1992 Dizel Defender Panel Satılık Aracın iç kısmından birkaç fotoğraf ekleyebilirseniz sevinirim .. Hayırlı satışlar..
  7. terry27

Ynt: Defenderle Marmaris - Moskova Yolculugu Anlatımınız oldukça güzel elinizden geldiğince fotoğraf çekebilirseniz bizler açısından da iyi olacaktır yolunuz açık olsun.
  8. terry27

Bburago Edıtıon Defender 110sw

Ynt: Bburago Edıtıon Defender 110sw Banada banada ;D
  9. terry27

Ynt: Defenderle Marmaris - Moskova Yolculugu İzlenim ve deneyimlerinizi merakla bekliyorum.
  10. terry27

Balkanlar Gezisi (19 haziran- 04 Temmuz 2010)

Ynt: Balkanlar Gezisi (19 Haziran- 04 Temmuz 2010) Bu tarz balkanlar gezisi olmuyor mu artık ?
  11. terry27

Discovery 2 Td5 Almak..

Ynt: Discovery 2 Td5 Almak.. Aracınız hayırlı olsun genel olarak araç beklentilerinizi karşıladımı? Yakıt tüketimi ne durumda bilgilendirirseniz çok memnun olurum bende sizin gibi bir araç alma arifesindeyim. Şimdiden teşekkürler.
  12. terry27

Arazi Macerasına Series İle Başlamak

Öncelikle herkese selamlar.. 5 bin tl bütçe ile çalışır yürür durumda bir series alıp zamanla toparlamak istiyorum sizce bu bütçe ile başlayabilir miyim ? Series alırken dikkat etmem gereken yerler varmıdır özellikle şu şöyle değilse alma dediğiniz yerler vs.
  13. terry27

Defender Le İlk Adımlar

Ynt: Defender Le İlk Adımlar Vurun daha ölmedi ;D
  14. terry27

110 Dan 90 Lık Defender Yapma Hk.

Ynt: 110 Dan 90 Lık Defender Yapma Hk. Bence 110 a kıyma Ozan abi ayrıca sonradan yapma 90 lık orjinali gibi olurmu orasıda şüpheli ;D Gökhan.
  15. terry27

Defender Hayalim Sizlerden Fikir Almak İstiyorum

Ynt: Defender Hayalim Sizlerden Fikir Almak İstiyorum Teşekkürler bu yılki organizasyona katılacağız inşallah bir aksilik çıkmazsa araç 10 yıldır aynı kişideydi zaten o da gözü gibi bakıyordu bende aranızdayım bundan sonra yeni aracımla

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,935
Kayıtlı Üye Sayımız
166,951
Kaydolan Son Üyemiz
mikeshustons

Çevrimiçi üyeler

Geri