thekalamiza kullanıcısının son içeriği

1. thekalamiza

Satılık 1990 Model Defender 110

Merhaba araç hakkında daha detaylı bilgi verebilir misiniz? Birde fiyat nedir acaba? Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  2. thekalamiza

Duster Ağır Bakım Için Servis Önerisi

Beylikdüzü Hevesli Otomotive bir bakın isterseniz. www.hevesliotomotiv.com.tr
  3. thekalamiza

2008-2009 Kyron

haklisiniz kullanma ve km cok onemli. siteyi belirtebilirmisiniz? SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. thekalamiza

2008-2009 Kyron

Merhaba arkadaşlar, Bu aralar ssangyong kyron araştırmasındayım ancak 2008 2009 kasa kyronlardaki motor problemi oldugu bu yüzden 2010 ve üstune bakilmasi gerektigi gibi yorumlar okudum. ilk önce bilgisi sonra fikri en sonunda da tavsiyesi olan arkadaş varmıdır? :)Not: Bilgi sahibi olmadan fikir...
  5. thekalamiza

Volkswagen Lt28, Natamam Karavan Satılık

Fiyat ve ruhsatta ne olarak gectiği bilgisini alabilirmiyim? Sent from my iPad using Tapatalk
  6. thekalamiza

Ilk Deneyim Için...

Tesekkürler Sent from my iPad using Tapatalk
  7. thekalamiza

Ilk Deneyim Için...

Merhaba kamp malzeme listesini paylaşabilir misiniz? SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. thekalamiza

Bu Aracı Bilen Varmı?

Türkiye deki vergi ve sigorta sistemi o kadar berbatki istedigin bir arabayı almak imkansiz defender ve disco konusunda hemfikirim şu aralar abimin dusterı bende 4x2 olmasina ve teneke gibi bir kaporta olmasina ragmen hem asfalt hemde hafif toprakta iyi performans veriyor. Bakalim acelimiz yok...
  9. thekalamiza

Bu Aracı Bilen Varmı?

Off road amaçlı kullanmayacağım aracı haftasonları kamplara toprak arazilere çıksın benim için yeterli. Defenderların ayrı bir dünya ve uzmanlık olduğunu biliyorum ama Jeep gibi yüksek vergi ve yakıt masrafı olan araçlar aradığım şeyler değil ama hem Jeep hemde defenderların modifikasyon olarak...
  10. thekalamiza

Bu Aracı Bilen Varmı?

Valla hak ettiğini bilmiyorum ama defenderların yada disco kullanıcılarının bu aracın gerçekte ne hak ettiğini söylerse birazcık cahilliğimiz giderilmiş olur diye umuyorum:) Nexus 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. thekalamiza

Çok Zorolacak

Link varmı yada aracın fotoları?
  12. thekalamiza

Bu Aracı Bilen Varmı?

Bu araç hakkında bilgisi olan varmıdır? 1993 Land Rover Defender 110 2.5 TDI 47.000 TL Sahibinden satılık ikinci el - 274236633
  13. thekalamiza

Nikon D3100

Ynt: Nikon D3100 peki başlangıç için nasıl bir makina 3100?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,916
Kayıtlı Üye Sayımız
166,693
Kaydolan Son Üyemiz
caglacinarm

SON KONULAR

Geri