themisabi kullanıcısının son içeriği

1. T

Güneş Enerjisinden Şarj İmkanı Hk.

Ynt: Güneş Enerjisinden Şarj İmkanı Hk. Uzun aramalarım sonunda tam olarak bu alet olmasa da buna benzer bir alet buldum. (benim bulduğum eski organisorlere benzer iphonde'dan biraz daha büyük kapaklı bir alet ve her iki parçada da güneş panelleri var) Karaköyde güneş panelleri satan bir bir...
  2. T

Kesinlikle Gidilmeyecek Bir Yer Hakkında

Ynt: Kesinlikle Gidilmeyecek Bir Yer Hakkında Hocam neresi olduğunu söylesen de, hasbel kader yolumuz düşer. Farkında olmadan kendimizi o gidilmeyecek yerdeki çetin koşullarda bulmasak.
  3. T

Kibrit, Çakmak Kullanmadan Ateş Yakmak !..

Ynt: Kibrit, Çakmak Kullanmadan Ateş Yakmak !.. Bir kaç Permasol (potasyum permanganat) tabletini ezip üzerine bir kaç damla gliserin damlatırsanız kimyasal tepkime ile de ateş yakabilirsiniz. Bu söylediğimle ilgili daha ayrıntılı bilgiler forumda paylaşılmıştı.
  4. T

Kampta Güvenlik (İnsana Karşı)?

Ynt: Kampta Güvenlik (İnsana Karşı)? Selam Doğa sporlarına çok meraklı biri olmama rağmen son bir yıla kadar pek fazla kamp tecrübem olmamıştı. 2009 yaz sonunda serindere kanyonunu takip ederek kızkalesinde kamp kurmak üzere 2 erkek 4 bayan yola çıktık. Araçları park ettiğimiz ve yürüyüşe...
  5. T

Denizlerdeki Rip Akıntısı

Ynt: Denizlerdeki Rip Akıntısı Selam, Üstadım bu son derece faydalı bilgi için teşekküler.
  6. T

Balta mı, Bıçak mı?

Ynt: Balta mı, Bıçak mı? Selam, Bu konu başlığını açarken A.Agun isimli arkadaşın bahsettiği tarzda baltaları kastetmiştim
  7. T

Kampta Rahat Etmek İçin Çakı - Bıçak Seçimi ?..

Ynt: Kampta Rahat Etmek İçin Çakı - Bıçak Seçimi ?.. bu da diğer yüzü
  8. T

Kampta Rahat Etmek İçin Çakı - Bıçak Seçimi ?..

Ynt: Kampta Rahat Etmek İçin Çakı - Bıçak Seçimi ?.. Arkadaşlar Selam, Bir kaç gün önce karaköyde bir dükkandan BUCK marka katlanabilir bıçak satın aldım. Bıçağın üzerinde USA 482 yazıyor. Bıçağın fotoğraflarını da ekledim. Daha önceden kullanan ya da bıçak hakkında bilgisi olan arkadaşların...
  9. T

Hep Yanınızda Taşıdıklarınız (EDC Genel)

Ynt: Hep Yanınızda Taşıdıklarınız (EDC Genel) çanta vs. taşımayı sevmem cebimde sürekli olan eşyalar cüzdan, nakit, iphone, leahterman micra, düdük, ufak led lenser fener, anahtarlık olarak kullanılan karabina
  10. T

130 Yıl Çalışan El Feneri

Ynt: 130 Yıl Çalışan El Feneri Teknolojinin ne kadar hızlı geliştiği göz önüne alınınca bu fenerin 130 yıllık kullanım ömrünü doldurmadan emekliye ayrılması kaçınılmaz. :)
  11. T

Balta mı, Bıçak mı?

Ynt: Balta mı, Bıçak mı? Hayatı idame ekipmanları ile ilgili bir videoda iyi bir balta ile, büyük bir bıçakla yapılabilecek her şeyin yapılabileceğinden, baltanın bıçağa tercih edilmesi gerektiğinden bahsediyorlardı.
  12. T

Balta mı, Bıçak mı?

Doğada bıçak keskinliğinde bir balta mı yoksa büyük bir bıçak mı daha kullanışlı olur?
  13. T

Samanlı Dağlarında Treking ve Kamp Yapanlar Ayılara Dikkat!

Ynt: Samanlı Dağlarında Treking ve Kamp Yapanlar Ayılara Dikkat! Geçen hafta sonu Çavuşoğlu yaylasında kamp kurduk, etrafta çok fazla ayı dışkısı vardı
  14. T

Hayatı İdame Teknikleri

Ynt: Hayatı İdame Teknikleri Bu başlık altında bu konu ile bu kadar fazla yer işgal ettiğimiz için öncelikle arkadaşlardan özür diliyorum. Apollotürk isimli arkadaşın da belirttiği gibi ultimate survival ile survivorman arasındaki en büyük fark survivorman'da çekim ekibinin olmaması, diğerinde...
  15. T

Hayatı İdame Teknikleri

Ynt: Hayatı İdame Teknikleri Bu başlık altında anlatılan bilgilerin tümü çok faydalı, paylaşan arkadaşlara teşekkürler. Ultimate survival ve survivorman programlarını ben de izliyorum ultimate survivaldaki bear grylls denen abimiz son derece yetenekli bir sporcu olmasına rağmen programda...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,061
Kayıtlı Üye Sayımız
166,962
Kaydolan Son Üyemiz
seydabilir

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR