thurinwethil kullanıcısının son içeriği

1. T

Sizce Nereyi Tercih etmeliyim? [ANKET]

Ynt: Sizce Nereyi Tercih etmeliyim? [ANKET] Evet vadideki market. Yukarı zaten tırmanamazsınız her seferinde :) öyle biri olduğuna inanamam zaten. Yanınıza termos almanız faydalı olabilir, çünkü içecekler hemen ısınıp, içilemeyecek hale geliyor sıcaktan. Termos, fener, hasır ve sinek kovucu...
  2. T

Ynt: Sizce Nereyi Tercih etmeliyim? [ANKET] 0.5 lt 2 tl evet, 1.5 için emin değilim ama 5 tl olması olası. Suyumu hep üşenmedim marketten aldım :) orada 1.5 lt'lik su 2 yada maksimum 2.5 tl olması lazım. Marketi tercih etmekte yarar var.
  3. T

Ynt: Sizce Nereyi Tercih etmeliyim? [ANKET] Vadinin yukarısından deniz gerçekten öyle gözüküyor. Muhteşem bir renk, manzara. Büyüleyici. Fakat sahile indiğinizde ve denize girdiğinizde dediğim gibi hüsrana uğrayabilirsiniz.
  4. T

Ynt: Sizce Nereyi Tercih etmeliyim? [ANKET] Balık tutamazsınız, öyle bir nokta yok, deniz zaten bulanık. Mangal bulmanızın imkanı yok sanırım. Ateş yakmakta yasak. Kampların haricinde konaklamak, ateş yakmak zaten yasak. Orada herşey biraz ticarete dökülmüş halde. Bence boşuna hiç taşımayın...
  5. T

Ynt: Sizce Nereyi Tercih etmeliyim? [ANKET] :) Ortam çok rahat, gittiğinizde görürsünüz zaten. Çok rahat ve huzurlu olabileceğiniz bir yer. Sevgili olayı benim fikrimdi :) Biraz fazla romantiğim sanırım. Bu sene pek çift yoktu zaten, boşuna düşündürmüş olmayayım hiç :)
  6. T

Ynt: Sizce Nereyi Tercih etmeliyim? [ANKET] Olsun, gidin bence. Herşeye rağmen çok güzel bir yer. Şelaleye tırmanırsınız, Likya yolunda yürürsünüz, gökyüzünü izlersiniz, hamaklarda uyursunuz. Ev yapımı ekmeklerden yersiniz. Kafanızı dinlersiniz... Fenerlerinizi unutmayın ;)
  7. T

Ynt: Sizce Nereyi Tercih etmeliyim? [ANKET] Evet, extralarda baya dikkatli olmak gerek... Deniz çok aşırı dalgalı, plaj çok büyük sayılmaz. Gölgelikler çok yetersiz. Güneş kremlerini unutmamak gerek, hatta şemsiye taşınabiliyorsa taşınması lazım yoksa çok feci yanabiliyor insan. Deniz zaten...
  8. T

Ynt: Sizce Nereyi Tercih etmeliyim? [ANKET] Konaklama için verilen ücretler zaten belli. Buna sabah ve akşam yemeği dahil sadece. Kabak çok sapa bir noktada kaldığı için kampların barlarından temin ediliyor içecekler... Ve öğrenci, kısıtlı bütçeyle gidenler için sorun olacak fiyatlar var...
  9. T

Ynt: Sizce Nereyi Tercih etmeliyim? [ANKET] Ben daha yeni Kabak'tan döndüm. 2 yıldır yazları gidiyorum. Eğer eğlence arıyorsanız pek yok :). Çok sessiz ve sakin bir yerdir. Hatta romantiktir. Sevgiliyle gidilmesi bence daha ideal bir yer. Gemile'yi tercih ediyorum. Hem sahipleri...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,053
Kayıtlı Üye Sayımız
166,796
Kaydolan Son Üyemiz
SemihK

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR