tigerland kullanıcısının son içeriği

1. T

Camel Trophy Tierra Del Fuego 98 Turkish Team Offical Kaban Ve Şapka

Camel Trophy Terra Del fuego Yarışı Türkish Team officak Kaba XL Beden ve Şapka 350 TL.
  2. T

Mıckey Thompson 315/75/16 Lastiklerimi Satıyorum

Ynt: Mıckey Thompson 315/75/16 Lastiklerimi Satıyorum Merhaba, aracımda çok iyi durumda Good Year Wrangler lastikler var beyaz 7 inç off setli jant üzerinde komple jantları ile beraber takas etmeyi düşünürmsünüz, İyi günler
  3. T

Land Rover Series Araçlar İçin Hız Göstergesi

Landr over seriesler için hız göstergesi orjinal çok iyi durumda km sıfırlama aparatli 250 TL
  4. T

Series'ler için Hidrolik Direksiyon Uygulamaları

Ynt: Series'ler için Hidrolik Direksiyon Uygulamaları Merhaba, Ben seri3 aracıma 110 motor ve şanzımqan taktım,şimdi sıra önleri disk yapmada konu ile alakalı olarak hidrolik direksiyon uygulamasıda yaptım,nissan kütük direksiyon kutu ve ısuzu pompa koydum,kutu şasinin soluna deve boynu geriye...
  5. T

sıfır defender gösterge paneli dijital

Ynt: sıfır defender gösterge paneli dijital Benimki kaygı değil , forum moderatörlerinin en azından geçmişteki bu olay ile ilgili mesaj içeriklerine ulaşabilirler diye düşünüyorum, yani bazı kişilerin memnuniyeti olması bizim geçmişte yaşadığımız tecrübeyi değiştirecek hali yok,hatta o dönem...
  6. T

sıfır defender gösterge paneli dijital

Ynt: sıfır defender gösterge paneli dijital Bu defender gösterge paneli forumda daha öncede konu olmuştu ,yine izmnitten birileri satıyordu,inanıp parasını havale ettik,yok bugün yarın sonra her nedende sııra kadem bastı lar, konuyu da moderatöre bildirmiş idim,dikkatli olmak gerek ...
  7. T

Defender kilometre saati arıyorum

Ynt: Defender kilometre saati arıyorum Merhaba, Benim elimde oldukça iyi durumda bir defender km saati var,nerdeyse sıfır gibi ve 150 tl olarak fiyatını düşünüyorum, İlginize, Turgay
  8. T

Defender için kaput ve sağ ön çamurluk arıyorum

Ynt: Defender için kaput ve sağ ön çamurluk arıyorum merhaba, Kaput İstanbul da,kaput oldukça iyi durumda dediğim üzre kendi toplayacağım araç için almıştım resim henüz mevcut değil malzeme işyerimde bende izindeyim ama bir ara çekip göndermeye çalışacağım İyi Günler, Turgay
  9. T

Defender için kaput ve sağ ön çamurluk arıyorum

Ynt: Defender için kaput ve sağ ön çamurluk arıyorum Merhaba , Bende kendi toplayacağım araç için aldığım bir kaput var çıkma,projeme hayata geçmediği için satabilirim, fiyat olarak alırken verdiğim fiyat olan 400 tl düşünüyorum, İlginize Turgay
  10. T

Defender 2.5 Düz Dizel Motor Arıyorum

Ynt: Defender 2.5 Düz Dizel Motor Arıyorum Merhaba, Bir arkadaşımızda,motor değişikliğii sebebi ile açığa çıkacak biir düz dizel motor var,satmayı düşünüyordu motor istanbul da aracın üzerinde eğer hala aramakta iseniz 1500 tl gibi bir rakama varmeyi düşünüyordu, Bilginize,
  11. T

Land Rover Seri3 Parça İhtiyacı "Gösterge Tablası"

Ynt: Land Rover Seri3 Parça İhtiyacı "Gösterge Tablası" Tekrar bir bilgi vereyim bendeki parçayı isteyen olmayınca, arkadaşımın aracındaki malum parçanın sol köşesinde küçük bir kırık vardı onun için değiştireliim dedim,çıkan parçanın fotosunu koyarım sonra eğer işinizi görebilirse..
  12. T

Ynt: Land Rover Seri3 Parça İhtiyacı "Gösterge Tablası" Merhaba, parça duruyor ama başka bir arkadaş söz verdim bu hafta sonu gelip alacak. Umarım bir şekilde bulursunuz kolaylık dilerim. İyi günler
  13. T

Good Year Wrangler MT Lastik 285x75x16

Ynt: Good Year Wrangler MT Lastik 285x75x16 Merhaba, Fotoları ekledim ama eklerden de içim cız etmedi diyemem,bu ay sonuna kadar biri aldı aldı yoksa direk depoya kaldıracağım turgay gsm.533 308 23 44
  14. T

Ynt: Land Rover Seri3 Parça İhtiyacı "Gösterge Tablası" Merhaba , Bende var aradığınız parça oldukça temiz durumda, Bilginize, Turgay 05333082344
  15. T

Good Year Wrangler MT Lastik 285x75x16

Wrangler Lastik yırtık yama yok iyi durumda 4 adet fiyat 600 tl lasrtikler istanbuldadır.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Geri