Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Bir Gezgin Defender'ın Re-birth Hikayesi...
Bir geri dönüş olması tindersticks isimli acountumun aktive edilmesi ile ilgili...
mail adreslerim m.taneroner@hotmail.com / taner@adrhpositive.com
Moderatörlerden hala yardım bekliyorum... Duyan var ise lütfen iletebilir mi?
tindersticks adıyla olan üyeliğimi aktive edemiyorum mail değişikliğinden sonra.....
Ynt: İzmir de Adam Olacak Çocuk 87 Defender Değişim başlıyor
Boya ve renk konusunda ne düşünüyorsun bilniyorum ama bu gün bir boya gördüm aklım oraya kaydı...
Titanyum boya... 0,7 pistoleyle atılıyor normal oto boyasının yarısı kadar gidiyor kilosu 180 lira...
İnanılmaz bir efekt veriyor...
Hala tindersticks isimli acountumun aktive edilmesi ile ilgili gerekli yardımları bekliyorum...
(böyle çakma acountla kendi sayfama girmek ne kötü bişiymiş)
Ynt: Defender Perçinler
vallaha ingilizin ölçüsü inch türünden... çarpıp böldüğümde 4,8 mmi buluyorum... o yüzden budur diyorum ben.... ve sipariş vereceğim.... ama ellerinde yok şu an... Almanyadan gelmesi de min 6 hafta.... ben özel kargo ile isteyeceğim... kargo parasını paylaşırız istersen...
http://shop.wurth.com.tr/index.php?route=product/product&product_id=4195
arkadaşlar bir bakın... perçinler bunlar olabilir...
http://www.lrseries.com/shop/product/listing/2066/78248-SEALED-POP-RIVET-35-mm.html?search=RA612183&page=1
bunlar da orjinal araçlarda...
kayalar oto Necati abiyi ararsanız size bilgi verebilir.... 2 çeşit perçin var onlarda... bir normal çelik perçin bir de orjinal paslanmaz perçin...
orjinal paslanmaz olanı land roverın kendi üretimi ve araçlarda kullandığı perçin bildiğim kadarıyla... Tanesi 1,40...