tipitib kullanıcısının son içeriği

1. tipitib

ÇADIR KARAVAN

Ynt: Çadır Karavan Dış yüzeyi 6 mm lik , iç yüzeyi 4 mm lik su kontrası ile kaplıyorum..alt taban 1.2 cm lik su kontrası,yalıtım içinde 4 cm köpük malzeme kullanıyorum
  2. tipitib

ÇADIR KARAVAN

Ynt: Çadır Karavan Uzun sayılacak bi zamandır sitede projemle ilgili bilgiler veremedim.Ancak zaman zaman siteye girerek gelişmeleri takip ettim.Projeme ustaların bugün ,yarın, haftaya vb mazeretleri dolayısıyla ara vermek zorunda kaldım. Arayada kış mevsiminin girmesi nedeniyle bir...
  3. tipitib

ÇADIR KARAVAN

Ynt: ÇADIR KARAVAN Bu arada rüzgar gülünü 3 kanatlı yapmıştım.Çok çok daha hafif rüzgarlar dan da faydalanabilirmiyim diye kanat sayısını artırmayı düşünüyorum (6 kanata cıkacam)bunun içinde satın almak yerine PVC pis su borusundan yapmaya başladım. Bakalım deneme yanılma şeklinde göreceğim...
  4. tipitib

ÇADIR KARAVAN

Ynt: ÇADIR KARAVAN özgür bey iyi dilekleriniz için teşekkürler. Video da benim de dikkatimi cekti sanki kanatlar eğiliyormuş gibi geliyor . Böyle bir şey sözkonusu değil kanatlar %5 lik bir acı ile eğilse kırılırlar.PVC pis su borularının sertligini biliyorsunuzdur kanatlarda kullanılan...
  5. tipitib

ÇADIR KARAVAN

Ynt: ÇADIR KARAVAN Kısa süreli denemelerimde kuyruk kısmında kullandığım 1 cm lik lama demirinin ağır olduğunu tespit ettim.Rüzgara göre yön değiştirmesi yavaş oluyor .Kuyruğun biraz daha hafif bir malzeme ile yapılması gerekiyor.başka bir olumsuzluk gözlemlemedim.
  6. tipitib

ÇADIR KARAVAN

Ynt: ÇADIR KARAVAN teşekkürler Sn. Mehmet Bayramoglu
  7. tipitib

ÇADIR KARAVAN

Ynt: ÇADIR KARAVAN ve faaliyette http://youtu.be/BFvs2k-hZ18 ölçümler http://youtu.be/SxlIKPZ3JF4 28 volt ta kadar üretimi sağladı.( hava acık ,bulutsuz ve cok cok hafif rüzgar var)(Çanakkale)
  8. tipitib

ÇADIR KARAVAN

Ynt: ÇADIR KARAVAN Satılmış ,Fırat ve Yusuf bey iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Yusuf bey Kanatları bağladığım aparat belirttigim üzere 1.5 mm lik saçdan başlangıçta ince gibi geliyor ama 2 adet kestirerek kanatları araya monte ettim ayrıca 2 parçayı orta noktada büyük bir somunu kaynak...
  9. tipitib

ÇADIR KARAVAN

Ynt: ÇADIR KARAVAN Sırada en önemli parça alternatörü rüzgar gücüyle çevirmeyi sağlayacak kanatlar vardı . Bunları da internet te plastik vb pis su borularından yapıyorlardı bende böyle yapmaya karar vermişken sanayide geçirmiş olduğum zaman içerisinde bir firmada yapacağım kanatlara benzer...
  10. tipitib

ÇADIR KARAVAN

Ynt: ÇADIR KARAVAN 20 gündür siteye girip değişik konularda incelemeler yaptım gelişmeleri takip ettim ama ustanın karavan iskeleti için bayramdan sonrasına gün vermesi dolayısıyla herhangi bir faaliyet gösteremediğimden konuya ilişkin gelişmeleri eklenti yapamadım. Gecen bu zamanı boş...
  11. tipitib

ÇADIR KARAVAN

Ynt: ÇADIR KARAVAN kare profil
  12. tipitib

ÇADIR KARAVAN

Ynt: ÇADIR KARAVAN burayı silemedim ne yapacagımı bilemedim bende bunu koyuyorum ::)
  13. tipitib

ÇADIR KARAVAN

Ynt: ÇADIR KARAVAN dikdörtgen profillerin devamı
  14. tipitib

ÇADIR KARAVAN

Ynt: ÇADIR KARAVAN zaman zaman sitelerde iskelet ağırlıklarının ne olduğu ağırlıgın kac kiloya ulaştıgı gibi sorularla karşılaştığım için profillere ilişkin et kalınlığına bağlı olarak 1 metredeki ağırlık ölçülerini vermek istiyorum projelerde yardımcı olacagını düşünüyorum. Dikdörtgen profiller
  15. tipitib

ÇADIR KARAVAN

Ynt: ÇADIR KARAVAN Sayın,vwcaravelle,berkcantp,cavid sezen tanju çallı,haşmet kalkancı,buralpdi iyi dilekleriniz için teşekkürler.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,032
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri