tiryakiyasar kullanıcısının son içeriği

1. T

Geleneksel Toyota Buluşması 2010 - Bursa - Kendir Yaylası (04-05 Aralık 2010)

Ynt: Geleneksel Toyota Buluşması 2010 - Bursa - Kendir Yaylası (04-05 Aralık 2010) Muhteşem doğa, muhteşem fotoğraflar.Ellerinize sağlık.Biz fotoğraflara bakarken mest olduk.Siz birebir yaşadınız.Tebrikler. Umarım Rota kayıtları vardır ve paylaşırsınız.
  2. T

Discovery TD5 Modifiye

Ynt: Discovery TD5 Modifiye birde merak ettim,bana yok gibi geldi ama son fotoğraf ta spacer var mı?
  3. T

Discovery TD5 Modifiye

Ynt: Discovery TD5 Modifiye fazla söze gerek yok.hayırlı olsun.güle güle kullan.
  4. T

Discovery TD5 İçin Acil Yardım !

Ynt: Discovery TD5 İçin Acil Yardım ! merhaba , bende Bursa'dayım ve sanırım sizin aracınıza bende bakmıştım.açık yeşil ve oldukça temiz bir araçtı ancak benim bütçemi aşıyordu. sizin adınıza sevindim. ben hala 98 model V8 bir araçla 2003 DII arasında karar veremedim.Darısı başıma..
  5. T

1968 Land Rover Frenleri Hep Böyle midir?..

Ynt: 1968 Land Rover Frenleri Hep Böyle midir?.. merhabalar benimde 76 model bir series III aracım var aldığımdan beri fren en üstte tutuyordu yani frene basarrken koltuktain kalkmamak için direksiyovnuda kendime çekiyordum.fren pedalı değil sanki kaldırıem taşı.neyse araç 3 senedir yatmaktayd...
  6. T

Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ?

Ynt: Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ? İSTANBUL 1 Yücel Işık ( Range Rover Classic 1986) İstanbul 2 Naci Doğancı ( Discovery I 1996 3,9 V8i ES) - Istanbul 3 Engin DAĞHAN ( Discovery I 1998, 2.4...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,032
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR