tonyadam kullanıcısının son içeriği

1. T

Hem arabada hemde çekme karavanda kullanılabilen bisiklet taşıyıcısı

Mustafa bey iyi günler. Konunun üzerinden epey zaman geçmiş ama izninizle ben de sizin fikrinizden faydalanmak istiyorum. Benim kullanacağım ürün thule xpress 2li taşıyıcı. Benim karavan saly carabinata. Sizdeki benim karavana da uygulayabilir miyim? Teşekkürler
  2. T

Çeki Demiri Hakkında Bir Soru.

Bunu düşünmemiştim
  3. T

Sinyal stop fren için ayrı ayrı mı almak gerek
  4. T

İyi günler. Aracım courier. Karavan ay sonu gelecek. Çeki demiri taktıracağım. Ama karavanın stopları led olmadığı için araç arıza lambası yakma durumu oluyormuş. Bunun önüne geçmek için ya elektronik modüllü soket kullanmak gerekiyormuş ya da karavanın stopları led olması gerekiyormuş. Siz...
  5. T

Toplam Enerji İhtiyacı Hakkında Yardım

12 volt soket kullanarak 12 yi 220ye çeviren bir priz kullanılamaz mı?
  6. T

Jel Aküler Zehirli Gaz Çıkarır Mı?

Tavsiye edeceğiniz bir marka, ürün var mıdır?
  7. T

Jel Aküler Zehirli Gaz Çıkarır Mı?

İyi günler. Karavanın içinde yaşam alanında 60 ah bir jel akü şarj olurken ya da kullanım esnasında insan sağlığına zararlı gaz çıkarır mı?
  8. T

Güneş Enerjisi mi Akü mü?

Akü şarj cihazı. Evin elektriğine bağlayınca aküde şarj olacak. Üretici bağlantılarını o şekilde kuracak
  9. T

Güneş Enerjisi mi Akü mü?

Karavanınız hayırlı olsun. Ben de sizinle aynı durumdayım sayılır. Karavanım haziran sonu gibi gelecek. Karavanda 50 lt buzdolabı 12 volt musluklar ve 12 volt led ler mevcut. Ben bu elektrik işlerine yabancı olduğumdan bir 100 amper bir akü alıp araç hareket halindeyken şarj ederim ve 1-2...
  10. T

Yerli Çekme Karavan Üreticileri

Çekme karavanları da kapsar mı acaba
  11. T

O Araç Bu Karavanı Çeker Mi? Sorusuna Yanıt :)

4,5 sene araştırma sonunda karavancılığa giriş yapıcaz biz de kısmetse. Yalnız yeni farkettim aracın çeki kapasitesi çok düşükmüş. Karavan 690 kg frenli. Araç 1390 kg. (ford tourneo courier) Araç karavanın 2 katı. Ama 1400 kg araç teknik veriye göre 400 kg çekebiliyormuş. Yanlışlık olabilir mi...
  12. T

Dış Duş Sistemi

Karavanın yan duvarını yalıtımı bozmadan delip montajını yapabilir miyim kendim?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,916
Kayıtlı Üye Sayımız
166,696
Kaydolan Son Üyemiz
BiSQuiT.

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri