trn48 kullanıcısının son içeriği

1. trn48

2000 Model 5 Kapı Vitara Tavan Lastikleri

Selam arkadaşlar 2000 model jlx tavan lastiklerini bulamıyorum..Yardım lütfen.....
  2. trn48

Muğla Civarında ki Off Roadçılar

Ynt: Muğla Civarında ki Off Roadçılar Selam arkadaşlar; 4 veya 5 şubatta düzenlenecek bir etkinliğe katılmak ve tanışmak isterim.Beni de yazın listeye.(Ailece olursa makbule geçer çoluk çocuk kar görsün..) Dr.Hakkı TURAN/Yatağan
  3. trn48

Gezenbilir Muğla Grubu

Ynt: Gezenbilir Muğla Grubu Haşmet bey her zaman beklerim..Yatağan 2 nolu Aile Sağlığı Merkezindeyim..İnönü bulvarı(yani Bodrum yolu) üzerinde.Sömestr tatili nedeniyle izinliyim ancak 5 şubatta yatağana dönmüş olacağım ve ailece katılmaktan mutlu oluruz..Selamlar.
  4. trn48

Stepneye sticker arıyorum....

Arkadaşlar vitaramın stepne kılıfına yapıştırmak için sticker arıyorum.Nereden bulabilirim.Gezenbilir logolu var mı? Doğayla ilgili her türlüsüne de razıyım..
  5. trn48

Gezenbilir Muğla Grubu

Ynt: Gezenbilir Muğla Grubu Haşmet kardeş ve Muğla lı gezginler bir hafta sonu buluşması (pikniği) organizasyonu yapılabilir mi? Ne dersiniz? Hazır göktepede kar varken sucuk ekmek desek mesela.... Dr.Hakkı TURAN Yatağan/Muğla
  6. trn48

vitara distrübitör

Ynt: vitara distrübitör Evet çözüldü.Sağolun..(özelnedenlerle netten uzak kaldığım için yanıtım gecikti özür dilerim.)
  7. trn48

vitara distrübitör

Ynt: vitara distrübitör Teşekkürler Abdullah bey..
  8. trn48

vitara distrübitör

Merhaba ; 2000 model 1.6 jlx'im için distrübitör arıyorum(çıkma ya da yeni)bulabileceğim yerler ve telefonları konusunda yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.. Dr.Hakkı/MUĞLA
  9. trn48

Acil Suzuki Vitara Almam Lazım :)

Ynt: Acil Suzuki Vitara Almam Lazım :) Bu arada ilandaki aracın yabancı plakalı olduğuna da dikkat çekmek isterim.Sanırım gümrük vs. masrafları olacaktır.
  10. trn48

Gezenbilir Muğla Grubu

Ynt: Gezenbilir Muğla Grubu 'Kesinlikle gidilmeyecek bir yer' topiğinizi izlemiştim.Oradaki polemik nedeniyle yazmıyorsanız üzülürüm.Bence kaale almamalıydınız!!!!..
  11. trn48

Gezenbilir Muğla Grubu

Ynt: Gezenbilir Muğla Grubu Gerçekten kimse yokmu??? Ad - Soyad: Hakkı Turan Doğum Tarihi Ve Yeri: 1964-Aydın Memleket: Muğla Semt: Yatağan İlgi Alanı: Avcılık,Kampçılık,Gezi,Off Road,vs.
  12. trn48

3. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)

Ynt: 3. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Duyurusu (03-04 Temmuz 2010) Çocuklar izci kampına gitmeyi tercih ettkleri için katılamıyoruz ve çok üzgünüz..Herkese iyi eğlenceler.....
  13. trn48

Kesinlikle Gidilmeyecek Bir Yer Hakkında

Ynt: Kesinlikle Gidilmeyecek Bir Yer Hakkında Güzel resimler.Paylaşım için teşekkürler.
  14. trn48

Vitara kapı kolu yardım lütfen

2000 model vitara jlx'e iç kapı kolu dayandıramıyorum haftada bir kopuyor.Metali ya da başka bir çözümü varmıdır?Şimdiden teşekkürler...
  15. trn48

Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları)

Ynt: Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları) 1-250) 250 kişilik birinci grup, dev suzukiciler, 251) Uzman 06..............................(Suzuki Vitara) 1998 1.6 JLX Ankara 252) ilkerkul .................................(Suzuki Vitara) 1992 1.6 JLX İstanbul 253) Hüseyin...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri