Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Muğla Civarında ki Off Roadçılar
Selam arkadaşlar;
4 veya 5 şubatta düzenlenecek bir etkinliğe katılmak ve tanışmak isterim.Beni de yazın listeye.(Ailece olursa makbule geçer çoluk çocuk kar görsün..)
Dr.Hakkı TURAN/Yatağan
Ynt: Gezenbilir Muğla Grubu
Haşmet bey her zaman beklerim..Yatağan 2 nolu Aile Sağlığı Merkezindeyim..İnönü bulvarı(yani Bodrum yolu) üzerinde.Sömestr tatili nedeniyle izinliyim ancak 5 şubatta yatağana dönmüş olacağım ve ailece katılmaktan mutlu oluruz..Selamlar.
Arkadaşlar vitaramın stepne kılıfına yapıştırmak için sticker arıyorum.Nereden bulabilirim.Gezenbilir logolu var mı? Doğayla ilgili her türlüsüne de razıyım..
Haşmet kardeş ve Muğla lı gezginler bir hafta sonu buluşması (pikniği) organizasyonu yapılabilir mi? Ne dersiniz?
Hazır göktepede kar varken sucuk ekmek desek mesela....
Dr.Hakkı TURAN
Yatağan/Muğla
Merhaba ;
2000 model 1.6 jlx'im için distrübitör arıyorum(çıkma ya da yeni)bulabileceğim yerler ve telefonları konusunda yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler..
Dr.Hakkı/MUĞLA
Ynt: Acil Suzuki Vitara Almam Lazım :)
Bu arada ilandaki aracın yabancı plakalı olduğuna da dikkat çekmek isterim.Sanırım gümrük vs. masrafları olacaktır.
'Kesinlikle gidilmeyecek bir yer' topiğinizi izlemiştim.Oradaki polemik nedeniyle yazmıyorsanız üzülürüm.Bence kaale almamalıydınız!!!!..
Gerçekten kimse yokmu???
Ad - Soyad: Hakkı Turan
Doğum Tarihi Ve Yeri: 1964-Aydın
Memleket: Muğla
Semt: Yatağan
İlgi Alanı: Avcılık,Kampçılık,Gezi,Off Road,vs.
Ynt: 3. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)
Çocuklar izci kampına gitmeyi tercih ettkleri için katılamıyoruz ve çok üzgünüz..Herkese iyi eğlenceler.....
Ynt: Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları)
1-250) 250 kişilik birinci grup, dev suzukiciler,
251) Uzman 06..............................(Suzuki Vitara) 1998 1.6 JLX Ankara
252) ilkerkul .................................(Suzuki Vitara) 1992 1.6 JLX İstanbul
253) Hüseyin...