Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: TROFF Sosyal Sorumluluk Projesi...19.04.2012
Hep bayram arefesinde alınırdı kardeşim onlar ve sabaha kadar baş ucundu yerleri...... Yaşadığımız ve o cıvıl cıvıl çocuklara yaşattığımız mutluluğun katlanarak devam etmesini diliyorum.....
Arkadaşlar ilginize teşekkürler, bu ilk adımımızdı devamı da gelecektir, bu ekip çıktığı hiçbir yolculuğu yarım bırakmamıştır bu faaliyette bir yolculuktur katlanarak devam edecektir, saygılarımızla..
23 Nisan öncesi yaptığımız bu gezide emeği geçen katkısı olan herkese şükranlarımızı sunarız, bizi misafir eden çocukların gözlerindeki ışığı yüzlerindeki sevinç ifadelerini anlatmaya kelimeler yetmez.
İlk sosyal sorumluluk projemizi...
19.04.2012 bugün TROFF ailesi için çok önemli bir görevi yerine getirmenin rahatlığını yaşıyoruz.arsin belediye başkanı Dr. Erdem ŞEN ile birlikte sahilden 35 km uzaklıkta olan 15 mevcutlu ÜÇPINAR ilköğretim okulunu ziyaret ettik.genç arkadaşlarımıza hediyelerini taktim ettik ve önümüzdeki hafta...