turan tactical kullanıcısının son içeriği

1. turan tactical

İnegöl Motocross Ekibi Karadeniz Yollarına Çıkıyor (27 Ağustos 2011)

Ynt: İnegöl Motocross Ekibi Karadeniz Yollarına Çıkıyor (27 Ağustos 2011) Sultan Murat, Of, Yomra, Arsin.. Trabzon'a duyulan hasret bir yana, iki tekere iyice imrenir oldum. Gönlünüze sağlık.
  2. turan tactical

Satılık 1998 Opel Corsa 1.4 GLS Otomatik Vites

Merhabalar, İhtiyacım olmadığı için minik Corsa'yı arazi gezilerinde eşlik edecek bir arazi aracı alabilirim diye satıyorum. İkinci aracım olduğu için takas düşünmüyorum. Site üyelerimize fiyatta yardımcı olurum...
  3. turan tactical

Falcon Tactical Sling Bag (Plan B Bag)

Falcon Tactical Sling Bag B planı çantası sınıfında bulunan çapraz askılı, kayış destekli taktik çanta. Fotoğraflar ürünlerin kendisine aittir. Üç farklı rengi mevcuttur. -Siyah -Yeni nesil kamuflaj -Özel kamuflaj MOLLE sistemli ataçman düzeneği. Cordura kumaş. Bölme ayracı. Sırt bölmesi...
  4. turan tactical

EDC (Everyday Carry) Hergün Yanınızda Taşıdığınız Bıçağınız Var mı? Varsa Nedir?

Ynt: EDC (Everyday Carry) Hergün Yanınızda Taşıdığınız Bıçağınız Var mı? Varsa Nedir? Sn.Bozkurti, Harika edinim, pazar kurcalamak üzere hoşçakalın :)
  5. turan tactical

Survival Knife (seçim)

Ynt: Survival Knife (seçim) Konuyu kendi yazdığınız bağlamda değerlendirirsek mantıklı, ancak konu başlığı Survival olduğu için hepimiz Jungle modunda fikir üretiyoruz. :) Size yine sizin bağlamınız dahilinde yapacağım bir eleştiri var. Paranoyakça yaşamak zorunda değiliz, ancak en iyisini...
  6. turan tactical

EDC Çanta Jumbo Versipack

Günlük taşıma (EDC) için hazırlanmış versipack modellerin en kullanışlılarından Jumbo modeli. Ürün hazırlanırken fermuarından kolonuna asla kalitesiz malzeme kullanılmadan, sahada, görevde, günlük yaşamınızda kullanıma dayanıklı şekilde hazırlanmıştır. Çin üretimi değildir. Arka cebinde silah...
  7. turan tactical

Kampta Rahat Etmek İçin Çakı - Bıçak Seçimi ?..

Ynt: Kampta Rahat Etmek İçin Çakı - Bıçak Seçimi ?.. Kampta, arazide, görevde rahat etmek için hataya "Sıfır Tolerans" Zero Tolerance ZT200st
  8. turan tactical

SCC iş başında

Ynt: SCC iş başında Bozkurt abi, Maalesef henüz değil. Saygılar, TT
  9. turan tactical

SCC iş başında

Ynt: SCC iş başında Teşekkür ederim herkese. Bıçak forum üyeliği de bulunan değerli büyüğüm ve bıçak sanatkarı Sefa Çabuk tarafından yapılmış bir parça. Yani el yapımı. ;)
  10. turan tactical

SCC iş başında

Ynt: SCC iş başında SCC'min üzerinden kalkan boya ile fikrim geldi ve dövme izleri çok hoşuma gittiği için bıçak üzerindeki boya üzerinde biraz zımpara çalıştım ve ardından yağ taşı ile biledim.
  11. turan tactical

Çakı ve Bıçak Seçimi

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=65308.msg775790#msg775790 http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=54106.msg769316#msg769316
  12. turan tactical

SCC iş başında

Sefa Çabuk ustamıza sürekli olarak bu SCC (Sefa Cabuk Custom) kısaltması ile takılıyorum, umarım kızmıyordur :) Bıçağı ilk olarak daha önce kesilmiş kalınca bir dala ortadan vurarak iyiye bölmek için kullandım. Sonra darbe ile kesmeyi müteakip keskinliği kontrol için yüzeyi kıya kıya kesim...
  13. turan tactical

EDC (Everyday Carry) Hergün Yanınızda Taşıdığınız Bıçağınız Var mı? Varsa Nedir?

Ynt: EDC (Everyday Carry) Hergün Yanınızda Taşıdığınız Bıçağınız Var mı? Varsa Nedir? İnsallah Ömer bey, teklifiniz için teşekkür ederim.
  14. turan tactical

Ynt: EDC (Everyday Carry) Hergün Yanınızda Taşıdığınız Bıçağınız Var mı? Varsa Nedir? Estağfurullah Ömer bey, latife yapıyorum :) Spyderco modelleri arasında ilk haşır neşir olduğum modeli Native olmuştu ve hala her gördüğümde alayım diye bir kaşıntı basar her yerimi. Sonrasında çok sevdiğim...
  15. turan tactical

Ynt: EDC (Everyday Carry) Hergün Yanınızda Taşıdığınız Bıçağınız Var mı? Varsa Nedir? Sn.Omergin, Kayseripark önünde insanlara Toyota'nız ile yaptığınız nisbet yetmez gibi bir de burada Native ile mi kıskandırıyorsunuz bizi :D Saygılar, TT

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,971
Kayıtlı Üye Sayımız
166,959
Kaydolan Son Üyemiz
seckincelem

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR