turkogluturker kullanıcısının son içeriği

1. turkogluturker

Toyota Prado 4.0 Motor Yağı

Selamlar Lpg li 4.0 v6 prado için hangi yağı tercih ediyorsunuz, 5w30 söyleniyor ama lpg ve yüksek km.(330.000) sebebiyle hangisini kullanmalıyız. teşekkürler
  2. turkogluturker

Subaru Ses İzalasyonu - Yalıtımı

Selamlar bende subaru forester kullanıyorum, aracın direksiz olmasının ayrıcalığının yanında bazı dezavantajları var, ancak konuyu iyi kavradıktan sonra çözüm kolay bende yoğun araştırmalar neticesinde sonuca ulaştım. Sorun budur genel kanaat üst tarafta olan yırtılma denir, ancak süratli...
  3. turkogluturker

Toyota Corolla Ae95 4WD (büyüyünce Land cruiser olacak )

Ynt: Toyota Corolla Ae95 4WD (büyüyünce Land cruiser olacak ) Evet Bende almaya karar verdigimde youtube da bulunan videolari gordugumde cok sasirmistim aslinda sedan ve sw modellerinde toyotanin hep modelleri var ancak turkiyeye gelmiyor arac 1989 model o yillarda subaru nunda Leone modeli...
  4. turkogluturker

Toyota Corolla Ae95 4WD (büyüyünce Land cruiser olacak )

Merhaba arkadaşlar kısa zaman önce aldığım aracımı sizlerle paylaşmak istedim, Türkiye'de az bulunan bir model sürekli 4 çeker ayrıca diferansiyel kilidi var, yakında boya ve bakıma alınacak bu arada forumdaki üstatlara danışmak istediğim bazı konular var şimdiden teşekkürler :))))
  5. turkogluturker

GPS ALAN 500

Merhabalar GPS sıfır hiç kullanılmamıştır ,harita yüklü Özellikler Türkçe menü Renk : Gri. Ebat : 6.2x13x3 cm Ağırlık : 147gr ( Pil ve CF kart hariç ) Pil : 2 adet AA Hız : 0.1 m/sn Çözünürlük : 100x160 Yükseklik : 1.000m - 18.000m Harita Ölçeği : 100m -1200 m 9 değişik zoom...
  6. turkogluturker

Yamaç Paraşütü Yapılacak Alanın Saptanması?

Ynt: Yamaç Paraşütü Yapılacak Alanın Saptanması? merhabalar karaman-karadag'dan yamacparaşütü ucusları zaten yapılmaktadır hatta uluslararası organizasyonlarda her sene yapılmakta ,camianın ortak adresi www.ypforum.com sitemizden detaylara ulasbilirsin saygılarmla
  7. turkogluturker

Ankara Ayaş Uçuş Videosu

Ynt: Ankara Ayaş Uçuş Videosu merhabalar murat sana daha dikkatli uc demek zorundayım , ucus karakteristigine bakarak yeni baslayan bi arkadas oldugunu düsünüyorum bi kac uyarım olacak hatalı gec müdahalelerin var bi yere kadar daha sonrada kolonlara yapısmıssın , siv egitimi almanı tavsiye...
  8. turkogluturker

mrh arkadaşlar..

Ynt: mrh arkadaşlar.. merhabalar yamacparaşütü'nü öneririm ,www.ypforum.com'dan daha detaylı bilgilere ulasabilirsin izmirde yardımcı olucak arkadaslarımız var sevgiler
  9. turkogluturker

Bursa'daki hardal siyah renkli defender

Hafta sonu bursa da gördügüm bu defender'a hayran kaldım herhalde yeni toplanmış ,eger gezenbilir üyesiyse resim detayları paylasmasını bekliyorum inanılmaz bi renk uyumu olmus sevgi ve saygılarımla
  10. turkogluturker

Yamaç Parasütü Egitimi Almak İstiyorum

Ynt: Yamaç Parasütü Egitimi Almak İstiyorum merhaba hangi sehirde oldugunu yazarsan yardımcı olmaya calısırız
  11. turkogluturker

Bu da Benim Defans Oyuncum LR.

Ynt: Bu da Benim Defans Oyuncum LR. renk konusunda benim fikrim sevgiler
  12. turkogluturker

Kocaeli'de Yamaç Paraşütü Kursları Var mı?

Ynt: Kocaeli'de Yamaç Paraşütü Kursları Var mı? denemeden bu kararı veremezsin :) sevgiler
  13. turkogluturker

Ynt: Kocaeli'de Yamaç Paraşütü Kursları Var mı? merhaba ceren bildigim kadarıyla thk'nın 2010 sezonu egitim programı bitmek üzere ,2011 yılı kurslarına katılmak için basvuru yapabilirsin suan kurum bulundugun sehirde mutlaka subesi vardır ayrıntılı bilgi alabilirsin ama benim tavsiyem öncelikli...
  14. turkogluturker

Ynt: Kocaeli'de Yamaç Paraşütü Kursları Var mı? merhaba ceren kocaelide kimler var bilmiyorum ama bizim yamacparasüt camiasına ulasmak istiyosan www.ypforum.com dan ulasabilirsin yardımcı olurlar mutlaka
  15. turkogluturker

Askeri Bir Yarışma için Takım Arkadaşları

Ynt: Askeri Bir Yarışma için Takım Arkadaşları merhabalar çok ilgi çekici umarım uygun takım arkadaşları bulursunuz ,çok yorucu ve keyifli bi organizasyon hayran kaldım

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri