tutarx kullanıcısının son içeriği

1. tutarx

Davlumbaz Yaylası

Ynt: Davlumbaz Yaylası Sülüklü Göl, Davlumbaz Yaylasından Bir Başka Güzel Görünüyor....
  2. tutarx

Davlumbaz Yaylası

Ynt: Davlumbaz Yaylası Davlumbaz Yaylasındaki Kekikler Bir Başka Oluyor....
  3. tutarx

Davlumbaz Yaylası

Ynt: Davlumbaz Yaylası Davlumbaz Yaylasından Görünüm...
  4. tutarx

Davlumbaz Yaylası

Ynt: Davlumbaz Yaylası Davlumbaz Yayla Şenliklerinden Görünüm....
  5. tutarx

Davlumbaz Yaylası

Ynt: Davlumbaz Yaylası Davlumbaz Yaylasında bir ağaç ev...
  6. tutarx

Davlumbaz Yaylası

Ynt: Davlumbaz Yaylası Değerli Doğa Severler; Ömür boyuncu gidilecek yerlerden biri olan Davlumbaz Yaylasına hala gitmediyseniz, bu yazıyı okur okumaz, sırt çantanızı alın ve yola koyulun. Gerçekten Dünya'nın en güzel yerlerinden bir tanesi Davlumbaz Yaylası'dır. Sülüklü Göl burudan muhteşem...
  7. tutarx

Sakarya, Akyazı, Dokurcun, Sülüklü Göl Gezisi (26 Temmuz 2009)

Ynt: Sakarya, Akyazı, Dokurcun, Sülüklü Göl Gezisi (26 Temmuz 2009) Davlumbaz Yaylasını mutlaka görmelisiniz. Yok böyle bir güzellik diyeceksiniz..
  8. tutarx

Sakarya Ayyıldız Yürüyüş Grubu; Sülüklü Göl Yürüyüşü - Sülüklü Çanağı Zirve Denemesi (06 Şubat 2011)

Ynt: Sakarya Ayyıldız Yürüyüş Grubu; Sülüklü Göl Yürüyüşü - Sülüklü Çanağı Zirve Denemesi (06 Şubat 2011) Davlumbaz Yaylasından Sülüklü Göle ve Çubuk Gölüne yürümek çok daha zevkli. Ayrıca, Davlumbaz yaylasında konaklama imkanı da var...
  9. tutarx

Sakarya'dan Yürüyüş İçim Grup Arıyorum

Ynt: Sakarya'dan Yürüyüş İçim Grup Arıyorum Ültima var..., Sakarya Büyükşehir de bu işi yapıyor..
  10. tutarx

Dokurcun, Alternatif Turizmin Cazibe Merkezi

Çok kıymetli Gezenbilir'in dostları. Sizlere her türlü doğa sporunun yapılabileceği yurdumuzun cennet köşelerinden birtanesi olan dokurcun hakkın hazırladığım makaleyi ilginize sunuyorum. Aşağıdaki linki tıkalayara bu makaleye ulaşabilirsiniz...
  11. tutarx

Davlumbaz Yaylası

Ynt: Davlumbaz Yaylası Yayla'da sütcülük ve peynircilikle uğraşanlar var. Ayrıca, senenin 9 ayını hatta daha fazlasını orada geçirenler var. Onlar için önemli. Herkes, günübirlik ziyaret etmek istemiyor. Ailecek kalmak istiyor. Elektriğin getirdiği nimetlerden yararlanmak istiyor.
  12. tutarx

Davlumbaz Yaylası

Ynt: Davlumbaz Yaylası tartışılabilir. Kimisine göre iyi olabilir. Kimisine göre kötü olabilir. Eğer doğaya zarar vermeden, teknoloji ile doğayı birleştirirsen iyi olur düşüncesindeyim.
  13. tutarx

Davlumbaz Yaylası

Ynt: Davlumbaz Yaylası Müjde!!!!!!!!!!!!!! Davlumbaz Yaylası'na elektrik geliyor. Bundan sonra yayla daha da şenlenecek. Kamuoyu oluşturup yollarıda düzeltmemiz gerekmektedir. Herkese iyi bayramlar. Prof. Dr. Ahmet TUTAR
  14. tutarx

Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Merhaba Arkadaşlar; Ben Prof. Dr. Ahmet Tutar, Sakarya Üniversitesi Kimya Bölümü. Aslen Dokurcun'luyum. Sakaryayı çok seviyorum. Turizm'de bir marka şehir olması için elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Bu grupla da tanışmak isterim. Herkese, hayırlı...
  15. tutarx

Davlumbaz Yaylası

Ynt: Davlumbaz Yaylası DAVLUMBAZ YAYLISI-KEŞFEDİLMEMİŞ GÜZELLİK Davlumbaz yaylası, Sülüklü Göl’ün batısında yer alır. Bütün dikkatler Sülüklü Göl’e çevrilmesine rağmen, Sakarya’nın en güzel yeridir. Yöre halkı tarafından Dalımbaz olarak isimlendiren bu eşsiz güzellikteki yayla literatürde...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,922
Kayıtlı Üye Sayımız
166,703
Kaydolan Son Üyemiz
muzomuco

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri