Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Estafurlah, sizin olana sahip cikiyorsunuz. Bundan sonra daha dikatli olurum insallah. Iyi aksamlar oguzhan bey. Sizi hala seviyorum. Islerinizde allah kolaylik versin.
iyi aksamlar oguzhan bey, sizin hayranizim. Videolarinizla bize ilham oluyorsunuz. Sizi ornek aliyorum. Cok haklisiniz size onceden sormam lazimdi. Ozurlerimi kabul edin lutfen. Ben sizin goruntuden adiniz yazilmis sekilde yuklemek istedim ama site isim yazi gorunce eklemiyor. Bu nedenle isminiz...
Arkadaslar 7 kisilik yatak olacak yapmak istedigim aracta. Arka bolumde sabit 2 kisilik yatak birde onun uzerinde asagiya inen 2 kisilik yatak. sofur, yolcu ve arkadaki iki kisilik koltu tavandan inen 2 kisilik koltu son olarak onu altindaki koltu bolmesinde 1 kisilik yatak. Arastimami yatim...
Benim istegim Fiat ducato 17m3 olan aracti. malesef ona 1+5 tip onayi yapmiyorlarmis.
Arkadaslar fiat ducato 1+5 tip onay belgesi alabilcek muhendislik bilen var isr lutfen yardimci olsun.
neden ducato?cift yatak enlemesine yapila biliyor arac ic genisligi 185.
Arkadaslar yeni haber aldim Maprom muhendislikden. Asagidaki araclara:
ford transitler var hyundaı h100 strarex h1 TQ lar vw transporter ve mercedes vitoların 5+1 mumkunmus.