ulkerrr kullanıcısının son içeriği

1. ulkerrr

Gezenbilir 5. Geleneksel Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi (20 Ağustos 2011)

Ynt: Gezenbilir 5. Geleneksel Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi (20 Ağustos 2011) Arkadaşlar Merhaba Bır aksılık olmazsa bız de 2 kısı katılacagız. 01 - Mustafa COŞKUN 02 - Esra Akeroğlu 03 - Zeynep Esra Koltan + 2 04 - Gültekin ÖZLÜK + 1 05 - Onur MAÇKAN 06 - Funda Erhan 07 - Cem KARTAL 08 -...
  2. ulkerrr

Gezenbilir Tişörtleri Satışa Sunulmuştur...

Ynt: Gezenbilir Tişörtleri Satışa Sunulmuştur... Temmuz ayında cıkmıs olduğumuz Karadenız gezımız boyunca buyuk bır keyıfle gıydığımız gezenbılır t-shırtlerımızle cektırdığımız fotografları sızlerle paylaşmak ıstıyoruz. Arhavı de cektırdığımız bu karelerın nerelere aıt olduğunu tahmın...
  3. ulkerrr

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu HOSGELDINIZ..... :D :D :D Bu sıte gercek gezginler için son nokta... Doğru yerdesınız ;D SEVGILER ÜLKER
  4. ulkerrr

Ynt: Gezenbilir Tişörtleri Satışa Sunulmuştur... Merhaba Arkadaşlar Gezenbılır t-shırt umuzle bugun cok mutluyduk.cocuklar gıbı sendık desek yerıdır :-) Yuvacık baraj yolundan gezenbılırlı t-shırt lu bır kac fotoyu sızınle paylaşmak ıstedım. Unutmadan t-shırtu gorup merak eden ve soranlar...
  5. ulkerrr

Ynt: Gezenbilir Tişörtleri Satışa Sunulmuştur... Herkese Merhaba Bence bu t-shırt mevzuuna noktayı koymak bana dustu.Bugun saat 10 20 ıtıbarıyle Ankara'dan kargo ıle hem 2 adet t-shırt hemde stıckerlarımız geldı.Sevgılı Zerrın Hanım a gostermıs olduğu duyarlılık ve de nezaket ıcın cok cok...
  6. ulkerrr

Trenle Türkiye Turu

Ynt: Trenle Türkiye Turu Merhaba Sevgılı Medford Bu turu hep hayal edıyordum uzun yıllar boyunca ama trensız olarak kasım ayında yaptık bır arkadasımla aynı rotayı.gercekten muhtesem yerler ve bu rotada cok guzel kareler yakalayacagınızdan emınım.ınsallah verımlı ve ıyı bır gezı olur.sımdıden...
  7. ulkerrr

Gezenbilir; Bolu Aladağlar Kış Kampı Raporu (18 - 20 Şubat 2011)

Ynt: Gezenbilir; Bolu Aladağlar Kış Kampı Raporu (18 - 20 Şubat 2011) Sozun bıttığı an bu olsa gerek ;) ;) kamp da fotograflar da sızler de supersınız :) :) :) Keske olabılseydım :( :( :( :( :( :( En yakın kampda aranızda olabılmek umuduyla, ÜLKER
  8. ulkerrr

Gezenbilir; Bolu Aladağlar Kış Kampı Duyurusu (18-20 Şubat 2011)

Ynt: Gezenbilir; Bolu Aladağlar Kış Kampı Duyurusu (18-20 Şubat 2011) Merhaba Arkadaslar Aranızda olabılmeyı cok ısedım ama ertelenmeyecek bır sebepten oturu katılamadım :-( Fotograflarınızı cok merak edıyorum . Umarım en kısa zamanda baska bır etkınlıkte bulusabılırz. Herkese Sevgı ve...
  9. ulkerrr

Ynt: Gezenbilir Tişörtleri Satışa Sunulmuştur... Polar ıstıyoruzzzzzzzzzzzzzzz :'( :'( :'( :'( :'( Lutfennnnnnnnnnn :'( :'( :'( :'( :'( Hava cok soğuk,Ne montlar gıydım,ne polarlar aldım yıne de ısınamadım :-[ :-[ Tek cozum ''GEZENBİLİR'' yazan polar dedıler... Saka bır yana da Sedat Bey...
  10. ulkerrr

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Hosgeldınız Arkadaşlar..... ÜLKER
  11. ulkerrr

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Aramıza yenı katılan arkadaslarrrrr..... :D :D Hepınız Hosgeldınızzzzzz....... :-* :-* Iyıkı geldınız...... ;) ÜLKER
  12. ulkerrr

Ynt: Gezenbilir Tişörtleri Satışa Sunulmuştur... Merhabalar Eger varsa polar almak ıstıyorum. Sevgıler... ÜLKER
  13. ulkerrr

Ağva'da Haftasonu Kaçamağı

Ynt: Ağva'da Haftasonu Kaçamağı Cok guzel anlatmıssınız. Emegınıze saglık. Sonbaharda da sıle agva cıvarı cok keyıflı oluyor.Mutlaka onerırım. Ben bır Sıle asığıyım:) haftanın 2 gunu kacmaya calısıyorum.Yakın zamanda sızlerle Sıle ye aıt son fotoğrafları paylaşmak ısterım. Hepınıze Saygılar ve...
  14. ulkerrr

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu İmdattttttttttt!!!!!!!!!!!!! :o :o :o Tavugumu calmışlarrrrrrrrrr :D :D :D O sırtı yanmıs dedığınız tavuğu bır yedık kı sormayın gıtsın ;D ;D ;D Inonu Yaylası nda bır kamptan alıntıdır o fotograflar.... 8) 8) 8) Sucuklu pılav ıse muhtesemdı.Atesten...
  15. ulkerrr

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Cok kıskandımmmmm...... :-\ Bende bır ıkı fotograf ekleyım ıstedım. 8) Kamp yapalımmmmm..... Sevgıler...... ÜLKER

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,916
Kayıtlı Üye Sayımız
166,691
Kaydolan Son Üyemiz
sertac01

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri