ULVI kullanıcısının son içeriği

1. U

Yeni Grand Vitara 3 Kapı Çekiş Sistemi Hakkında

Ynt: Yeni Grand Vitara 3 Kapı Çekiş Sistemi Hakkında 1.6 3 kapılı modelini şirket aracı olarak arazide kullandım... kesinlikle tavsiye etmem... eski kasa grandvitara, daha eski model vitara tercih edilmeli arazi için...
  2. U

Nissan Terrano II Hakkında Herşey

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey 17-18000 e değişeni, boyalı parçası olmayan, diğer aksamlarının faal olduğu, eşdeğer km de araç bulabilirsiniz. lastikleriniz iyi, limitleri de aşmaz iseniz savrulmaz... sonuçta virajlarda aracın yolda tutunması fizik kurallarını ihlal etmemeniz ile...
  3. U

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey anladım, ostim yıldız sanayi sitesi ni diyorsunuz, diğer adıyla hurdacılar sitesi...
  4. U

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey ostim de nerede? dükkan ismi nedir?
  5. U

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey fiyatı nedir 2001 in?
  6. U

Nissan.. Ama Hangisi?

Ynt: Nissan.. Ama Hangisi? terrano da modifikasyon sorunu çekilebilecek parçalar nelerdir?
  7. U

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey Terrano Service Manuel' ini şu linkten temin edebilirsiniz... http://www.sferamydlo.com.pl/Zbyszek/Nissan/R20/fwd.pdf
  8. U

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) merhaba, ben Ankara' dan Ulvi, yaş 38... özel sektörde İnşaat Teknikeri olarak çalışıyorum. asfalta 10 m kala 2 cm lik çamurlu tarla yolunda saatlerce debelenip, bir de üstüne Kartalkaya çıkışında biraz ter attıktan sonra 4x4 e geçme zamanının geldiğine karar...
  9. U

Nissan TerranoII 2.7 TD

Ynt: Nissan TerranoII 2.7 TD lpg yi kendiniz taktırmayı düşünüyorsanız, bu tür motor hacmine sahip araçlara, 1.6 lt benzinli motorlara takılan 1000 TL civarındaki lpg kitlerinden olmadığını unutmayın, 2000-2500 TL fiyatları vardır. LPG dönüşümü her araçta uygun montaj ve ayar olması şartıyla...
  10. U

Nissan TerranoII 2.7 TD

Ynt: Nissan TerranoII 2.7 TD merhaba; şehir içi tüketim, güzergahınızın trafik yoğunluğuna, hava ve yol şartlarına, sizin kullanım tarzınıza, aracın bakım durumuna göre değişiklik gösterecektir. ancak Cem Bey' inde belirtiği gibi 12 lt civarında olacaktır. nitekim kendi kullanımımda da bu max...
  11. U

Nissan TerranoII 2.7 TD

Ynt: Nissan TerranoII 2.7 TD merhaba; 2.7 TD otomatik, hız 100-110 ağırlıklı, 550-600 kg yolcu ve eşya, klima %50 açık eurodisel 10 lt... kırsal motorinde kullanımında tüketim 12 lt ye çıkıyor...
  12. U

Neden Nissan Terrano Değil ??

Ynt: Neden Nissan Terrano Değil ?? beş sayfa yorum, fotoğraf, video sonrası Terrano' nun bu konu başlığını haketmediğini düşünüyorum.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,938
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri